Brugerdiskussion:Pkj61

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Pkj61! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 5. dec 2011, 19:33 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno 25. jan 2012, 15:16 (CET)

Fløjstrup[rediger kildetekst]

Hej Pkj61!

Tak for dit kæmpe bidrag med tekst og illustration af artiklen om Fløjstrup (Randers Kommune)!

Da du er en aktiv bidragsyder, vil det være fantastisk hvis du vil bruge knappen Forhåndsvisning (den sidder lige til højre for Gem side), samt udfylde feltet Opsummér redigering. Med disse to små tips hjælper du de øvrige skribenter på Wikipedia til hurtigt at kunne samarbejde om dine artikler :-)

--VicVal 31. jan 2012, 13:30 (CET)

Et spørgsmål om Alling Å[rediger kildetekst]

Du har lavet en ændring på artiklen Alling Å (Djursland) som jeg ikke helt kan gennemskue. Du har ændret linket Rosenholm Å til Skørring Å, men så sat en parentes med Rosenholm Å efter. Ville du ændre linket, tilføje et tredje løb eller noget helt andet? --VicVal 31. jan 2012, 13:30 (CET)

Svar: Skørring Å er åens officielle navn, men bliver på ældre kort også kaldet Rosenholm Å. I dag anvendes Rosenholm Å vistnok om en mindre del af vandløbet gennem Hornslet forbi Rosenholm Slot til Mørke Mosesø. Jeg kan desværre ikke pt. dokumentere det med kilde. Pkj61 31. jan 2012, 14:19 (CET)
Ok, jeg har tilføjet det som et lille notat i artiklen :-) --VicVal 31. jan 2012, 14:28 (CET)

Flytning af artikler[rediger kildetekst]

Hejsa. Hvis du vil flytte en artikel, så er det bedst at bruge punktet "Flyt", oppe i menuen til højre, ved siden af søgeboksen, i stedet for at klippe/klistre. Ellers kommer artiklens samlede historik ikke med. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 5. mar 2012, 15:49 (CET)

Tak, det har jeg vistnok læst, nu du skriver det. Jeg skal forsøge. Frygtede ellers lige, at det var det diskutable i selve flytningen, din reaktion handlede om. Jeg stillede for 3 måneder siden spørgsmålet om det rimelige i at navngive artikler i ental, når det handler om navnet på en dyregruppe/plantegruppe/klassifikation i Biota. Ingen har modsagt mig, så nu gennemfører jeg flytningen fra ental til flertal for de artikler, jeg har nævnt i Wikipedia:Landsbybrønden den 9. dcember 2011.
Pkj61 (diskussion) 5. mar 2012, 16:08 (CET)
Kan se, at du har flyttet Bakterie til Bakterier på den pæne måde nu. Skal forsøge at gøre det efter.
Pkj61 (diskussion) 5. mar 2012, 16:15 (CET)
Jeg har taget ikke stilling til selve navngivningen. Jeg ved ikke om du lige skulle komme med et sidste indspark på Brøden, inden du går videre? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 5. mar 2012, 16:17 (CET)
Jeg kom med, hvad jeg vil kalde et indspark 28. februar. Skal der gøres mere? Jeg vil da gerne lytte, men kan ikke se, hvordan jeg kan få nogle reaktioner på mit spørgsmål i øvrigt. Se Wikipedia:Landsbybrønden/arkiv42#Artikler_i_ental_eller_flertal_indenfor_dyr_og_planter_.28og_hele_Biota.29
Hilsen Pkj61 (diskussion) 5. mar 2012, 16:39 (CET)

Kategori for engelske vendinger[rediger kildetekst]

Du har i sin tid oprettet Kategori:Engelske vendinger, hvor du trækker en sammenligning med Danglish. Kategorien benyttes i praksis anderledes end kategoribeskrivelsen siger. Hvad er din holdning til, hvad kategorien skal indeholde? Skal vi ændre kategoribeskrivelsen eller indhold? --Patchfinder (diskussion) 10. jul 2016, 17:16 (CEST)

Det skal nok være en fagperson, der skal tage stilling til det. Pkj61 (diskussion) 12. jul 2016, 12:59 (CEST)

Det er en mulighed at ændre kategoribeskrivelsen til kun at indeholde engelske vendinger, så passer indholdet med interwiki-linket, men så er der ikke nogen specielt kobling til Danglish. Det er også en mulighed at omdøbe kategorien, således at den specifikt omhandler Danglish. Hvis ikke du har en specifik holdning til det, så vælger jeg en af de to løsninger. --Patchfinder (diskussion) 12. jul 2016, 16:28 (CEST)

Helt i orden. Pkj61 (diskussion) 21. jul 2016, 23:17 (CEST)

WikiProjekt Fysik[rediger kildetekst]

Hej Pkj61!

Har du lyst til at være med i WikiProjekt Fysik? :) Projektet er ikke forpligtende, men går ud på at få en mere fokuseret indsats, hvor wikipedianere samarbejder med hinanden. Du kan også se diskussionssiden. Hvis du har lyst, kan du tilføje dig selv på deltagerlisten her. --Inc (diskussion) 27. apr 2021, 21:07 (CEST)