Brugerdiskussion:Rw dk

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Rw dk!
  Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

  Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

  Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

  Endnu en gang - velkommen til!

  Med venlig hilsen Knud Winckelmann 1. okt 2009, 00:10 (CEST)
  Red copyright.svgRespekter ophavsretten
  Hej Rw dk. Bemærk venligst følgende:

  Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

  Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

  Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
  Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

  Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

  Med venlig hilsen Knud Winckelmann 1. okt 2009, 00:10 (CEST)

  A-buslinier[rediger kildetekst]

  Hej Rw dk.

  Jeg kan se, at du er gået i gang med at oprette artikler om de københavnske a-buslinier. Et emne jeg selv har en vis interesse i jvf. egne udvidelser og billeder på artiklen A-bus. Nu er det imidlertid sådan, at der flere gange tidligere er blevet slettet artikler om netop buslinier, typisk fordi der ikke var ret meget reelt indhold i dem, f.eks. bare en liste over stoppesteder. I dit tilfælde virker det dog som om, at du har i sinde at fylde mere indhold i. Men umiddelbart forekommer det desværre halvfærdigt og mangelfuldt, ligesom det kan være svært at se, hvorfor det ikke bare kan stå i den overordnede artikel.

  Så hvis du ikke vil risikere, at dit arbejde bliver erstattet af omdirigeringer næsten med det samme, bør du fylde mere indhold i fra starten. En god ide vil være i første omgang at oprette siderne som undersider til din brugersider, f.eks. Bruger:Rw dk/Linje 4A. I sådanne "sandkasser" vil du kunne arbejde med siderne i ro og mag, til de er klar til at blive offentliggjort. Hvis du ønsker det, kan du også bede undertegnede eller andre om at se på dem og komme med kritik og forslag. --Dannebrog Spy (diskussion) 4. apr 2012, 23:19 (CEST)

  Hej. Dette gælder også din oprettede artikel om Sundbyvester Plads. Den ser hverken hel eller halvfærdig ud, og er i sin nuværende form i yderste fare for hurtigt at blive slettet igen. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 5. apr 2012, 02:54 (CEST)