Brugerdiskussion:SprogNinja

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, SprogNinja! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen PHE77

To brugerkonti + Oversættelse fra tysk[rediger kildetekst]

Hej SprogNinja. Jeg kan se, at du har interesse i personer fra Grønland. Jeg har bemærket et sammenfald i redigeringer mellem dig og Kenny McFly? Anvender du to forskellige brugerkonti, eller hvilken sammenhæng er der? Mvh. PHE77 (diskussion) 4. jan 2020, 13:43 (CET)

Hej PHE77. Jeg er fra Tyskland og har skrevet de fleste artikler om Grønland på tysk. Jeg søger folk som oversætter mine artikler til dansk, så især grønlænderne kan få gavn ud af det. SprogNinja er ny til Wikipedia og jeg hjælper hende med at lære hvordan Wikipedia editeres, så jeg korrigerer hendes artikler, så hun ved, hvad hun endnu kan forbedre næste gang. mvh --Kenny McFly (diskussion) 4. jan 2020, 13:49 (CET)
Hej Kenny McFly. Tak for svar. Det er rigtig fint med flere artikler om Grønland og at hjælpe nye igang, så fortsæt endelig arbejdet med at skabe flere grønlandsrelaterede artikler. Jeg kan se, at du er ganske dygtig til at skrive dansk, men jeg tilbyder gerne at læse korrektur på de oversatte artikler. Du/I er derfor velkommen til at skrive på min diskussionsside og gøre opmærksom på, når der er en eller flere artikler, som er klar til at blive korrekturlæst. Jeg har i øvrigt indsat FD og kategori i artiklen om Karl Frederik Danielsen. Mvh. PHE77 (diskussion) 4. jan 2020, 14:20 (CET)
SprogNinja er modersmåltalende. Det er grunden til at hun oversætter artiklerne og ikke jeg ;) Der er et andet system med kategorier og skabeloner ved artiklens ende på tysk og jeg ved endnu ikke helt, hvordan i gør det her på dansk, så tak for tilføjelsen. Hvis du kender nogen som endnu gerne vil hjælpe med at oversætte så er han/hun meget velkommen. --Kenny McFly (diskussion) 4. jan 2020, 16:11 (CET)
Brug af kategori er vist nogenlunde som på tysk. Der findes en skabelon til persondata, men ellers anvendes FD-skabelonen som standard til personer. God arbejdslyst. Hilsen PHE77 (diskussion) 4. jan 2020, 16:37 (CET)
Der er væsentlige forskelle mellem kategoristrukturen på tysk og dansk Wikipedia. Men fortsæt bare det gode arbejde. Hvis artiklerne er uden kategorier (eller med forkerte kategorier), vil andre rette det. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. jan 2020, 17:54 (CET)