Spring til indhold

Brugerdiskussion:Sweatix

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, Sweatix! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 18. jun. 2022, 17:08 (CEST)[svar]

det er et godt forsøg du har lavet med artiklen Angst slår hjerter ud af takt (Digtsamling), der er dog en del problemer med den, så jeg vil råde dig til at læse henvisningerne i ovenstående.

  • Teksten er helt uformateret, og mangler både wikilinks, kilder, kategorier mm
  • Der er formentlig et ophavsretsproblem med digtet du har indsat. Wikipedia:Ophavsret, og ligeledes med gengivelsen af omslaget. Jeg gætter på at det ret hurtigt bliver fjernet på Commons.
    Respekter ophavsretten
    Hej Sweatix. Bemærk venligst følgende:

    Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

    Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

    Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
    Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

    Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

    Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere beskeden

    Du er sluppet forbavsende godt fra din selvkonstruerede infoboks, men normalt bruger vi forud definerede infobokse, til denne kunne man bruge Skabelon:Infoboks bog. mvh. Nico (diskussion) 18. jun. 2022, 17:08 (CEST)[svar]

    Hej Nico,
    Tak for din feedback på min første artikel på Wikipedia.
    Jeg har endnu ikke så meget viden og erfaring med Wikipedias formateringsmuligheder, så der er kvaliteten glippet lidt. Artiklen blevet lavet hurtigt.
    Artiklen er blevet oprettet i samarbejde med forfatteren af digtsamlingen - jeg er grafikeren til bogens omslag.
    Med hensyn til et muligt ophavsretsproblem med inklusionen af et uddrag fra samlingen, så ville jeg lige hører om det, ligesom i research, er tilstrækkeligt at tilegne en kilde til uddraget?
    Jeg mener dog jeg har ophavsretten til omslaget, der bliver gengivet da jeg er personen bag omslaget. Billedet af bombeflyet, som er en del af omslaget, har forfatteren forud for udgivelsen af bogen fået lov at brug af ophavsretsindehaveren.
    Mangel på formatering og wikiilinks samt korrekt infoboks skulle gerne være fikset i slutningen af næste uge.
    Igen, tak for din feedback.
    Hilsen Nicklas Sweatix (diskussion) 18. jun. 2022, 19:58 (CEST)[svar]

    @Bruger:Sweatix Hej igen, Det er lidt ærgerligt at du som det første projekt på Wikpedia har kastet dig over så vanskeligt projekt, som jeg desværre ikke sår de store overlevelseschancer. Hovedproblemerne er at du er det vi kalder tætpå (Artiklen er blevet oprettet i samarbejde med forfatteren af digtsamlingen) hvilket, giver begrundelse for at betragte artiklen som reklame, og en overtrædelse at Wikipedias hensigt om at være neutral og reklamefri. Sammenholdt med at det er en debuterende og i en bredere offentlighed ukendt forfatter, er det svært at begrunde almen interesse. Til gengæld er der, ud fra det du skriver, formentlig ikke noget problem med omslaget, og der er heller ingen indvendinger der endnu. Skulle de komme vil jeg tro du kan imødegå dem en dokumentation af de argumenter du har fremført her. Jeg håber ikke besværet fratager dig lysten til at arbejde videre med Wikipedia. mvh. Nico (diskussion) 19. jun. 2022, 10:00 (CEST)[svar]

    Reklamekampagne[rediger kildetekst]

    Hejsa. Du, Bruger:Saugberg og Bruger:Mæt lader til at dele pc. Er de konti også dig eller arbejder I sammen om at reklamere for Brian?

    PT er de andre brugere blokeret, men afhængigt af omstændighederne kan det omgøres. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun. 2022, 21:43 (CEST)[svar]

    Hej.
    Vi deler ikke PC, vi var blot ved at eksperimentere med at dokumenterer Brian Saugberg og hans nye værk(er).
    Efter at have snakket om artiklens relevans på Wiki har jeg valgt at slette den artikel jeg har lavet.
    Jeg ved dog ikke hvem Bruger:Mæt er.
    Hilsen Nicklas Sweatix (diskussion) 21. jun. 2022, 20:38 (CEST)[svar]