Brugerdiskussion:Tøndemageren/sandkasse/Arkiv/Forfattere i DBL og SK

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kære Rodejong. Jeg er helt ærligt ikke helt med på hvad der har fået dig til at flytte alt dette, fra din brugerside, til min? Som udgangspunkt tænker jeg at det er relevant for dig, ikke for mig, så skal vi ikke flytte det tilbage til din brugerside igen? Jeg vil nemlig slette det snarest, da jeg ikke har noget at bruge det til :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 20:58 (CET)

De artikler du skal gennemgå med Rmir er først og fremmest afhængig af hvilke forfattere der har arbejdet på det. Så du skal bruge denne liste når du peger overfor Rmir om noget er copyvio eller ej. Men det ved du jo.
Desuden har du jo styr på det hele, at du bare tager over hvor jeg allerede var i gang med Rmir, så jeg er åbenbart ikke troværdig nok. Så må du jo klare det selv, hvis du mener at du skal sætte mig til side på selv sammen artikel.
Jeg mente at Communityet var tjent med at to brugere som I jo anser for problembrugere, stille og roligt for sig selv gik i gang med at gennemgå alle hans artikler. Så at I kunne bruge krafterne på for eksempel Tostapardius, eller Urbandweller (som har arbejdet ligesom Rmir2 har) Ja selv Villy har jeg taget i at have brugt kopieret materialer. Men I er jo så fikseret på Rmir2, at i glemmer alt omkring jer.
Jeg gider virkelig ikke at bruge al min kraft på at læse en hel artikel igennem, læse kilderne, finde ud af hvem der har skrevet det, og hvornår den forfatter døde, og wikificere artiklen, rydder op i tastefejl osv. for at du bare kommer ind over og begynder at klistre {{km}}-ere og omskriver teksten, osv.
Det er ikke samarbejde, det er at tage over og at give den anden (mig sagde idioten) følelsen af at alt den arbejde er forgaves. Det gider jeg simpelthen ikke være med i.
Derfor... du må nu selv prøve af hvor meget arbejde det virkelig kræver.
Som sagt før: Hvis du er i stand til at klistre skabeloner, så må du også have læst dig ind i før du klistrer dem. Bare at klistre dem fordi der ikke er angivet kilde I teksten, er ikke godt nok. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 21:10 (CET)
Helt oprigtigt Rodejong, jeg er slet ikke med på hvad det er du snakker om? Hvorfor denne pludselig aggressivitet?
Derudover, så vil jeg som sagt ikke bruge siden til noget - så hvis du ønsker at bibeholde siden, så skal den flyttes tilbage hvor den kom fra :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 21:13 (CET)
@Rodejong: Hvad er det helt præcist jeg har blandet mig i? Helt oprigtigt, så ved jeg altså ikke hvad du taler om? mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 22:19 (CET)
Se din redigeringsstatistikker, Indlæg på brønden og dine kommentarer på Rmirs disk. Jeg gider ikke at forklare mere.
Jeg har angivet at jeg vil arbejde alene med Rmir så vi i al stilhed kan rydde op. Men du bliver ved med at blande dig. Det er det sidste jeg siger om det. Som sagt... Nu er det din opgave.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 22:25 (CET)
Jeg er helt ærligt ikke med på hvad jeg har gjort - der må være en specifik situation? Jeg undrer mig over denne aggressivitet uden en reel forklaring :/
Og igen, jeg kommer ikke til at bruge den side du har lagt over til min brugerside, så hvis du ikke vil have den, vil jeg slette den :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 22:28 (CET)
Det må du selv om Tøndemageren. Hvis du ikke bruger den, så betyder det ved at du ikke har til sinde at hjælpe Rmir med oprydningen? Det betyder at alt forbliver som det er og at Rmir ikke får nogen hjælp for noget han er villig at arbejde på at rette op på? Det må så være på dit hoved.
Og tja... hvis du ikke gider at kigge tilbage gennem de kommentarer og redigeringer, så kan du ikke forvente at jeg skal gennemgå det hele igen for at tilfredsstille din nysgerrighed. Jeg har sagt det - tydeligt endda.
Den eneste der kommer til at lide under dette er Rmir. Selvom han gerne vil rydde op, så vil I jo ikke hjælpe ham.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 22:34 (CET)
Nej, det er altså ikke mit problem, at Rmir2 har lavet fejl og du nu ikke gider hjælpe brugeren med at rette op på det :)
Jeg har lavet mange kommentarer og redigeringer - det bliver rent gætværk hvis jeg skal igennem det hele. Men kan jo ikke rigtigt gøre så meget, når du ikke gider fortælle hvad der har udløst din vrede, så tænker jeg lader den ligge her.
Men som nævnt, ønsker du at bruge den tekst der er på den her brugerside lige nu, så skal jeg nok føre det over til dig - ellers bliver det fjernet snarest, for jeg vil ikke bruge det. Måske Rmir2 ønsker det over til sin brugerside? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 22:38 (CET)

@Rodejong: Tak for din indsats, jeg har holdt et vågent øje med den. Jeg tror du har misforstået Tøndemagerens hensigter. Iøvrigt, du skriver: "...det er at tage over og at give den anden (mig sagde idioten) følelsen af at alt den arbejde er forgaves. Det gider jeg simpelthen ikke være med i". Det kan jeg godt forstå. Men, hvor længe synes du Tøndemageren (eller nogen anden for den sags skyld) skal vente før de skabeloner kan sættes på? Og eftersom det er et retorisk spørgsmål, kan jeg sige, at artiklerne er aldrig et færdigt resultat mejslet i sten. Dine og mine bidrag vil blive gransket og ændret i en uendelighed – hvis vi er heldige, så vil de ikke. Philaweb 13. mar 2018, 22:40 (CET)

Af ren nysgerrighed, for læste lige det lange indlæg du lavede på AOA'en, Rodejong. Er du af den overbevisning at jeg har kaldt dig dum? :/ mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 23:00 (CET)

[redigeringskonflikt

Det er der det går galt. Hele øvelsen gik ud på at få ryddet op i Rmirs eventuelle ophavsretslige problemer ikke sand? Jeg har - siger manden selv - erfaring fra NLWP bag mig hvor meget arbejde det kræver at rydde op på copyvio.
I flere omgange har jeg angivet at det ikke nytter noget at klistre {km}ere på når hele teksten er kopieret fra 1 sted. Men Tøndemageren gøre som næsen bløder og gøre det alligevel. Det forstyrrer arbejdet. Det var ikke vigtige sager Tøndemamageren går efter. Som sagt handler det om at få set at finde de artikler der er skrevet af en forfætter der er døde efter 1. januar 1947, for det er kun disse artikler der muligvis findes copyvio i. Jeg bad derfor om enerum så at vi kunne arbejde på det.
I glemmer vist at der er andre brugere der skal grænskes på samme måle som Rmir2. Men Rmir2 har allerede svært med PerV og Tøndemageren, da de to sammen med Madglad konstant er efter ham. I kan stå der flinke med reglebogen i hånden at sige - dette er et samarbejde projekt! JO netop! Jeg arbejder sammen med Rmir2. Vi behøver ikke at være flere om det.
Det ville være meget bedre hvis Tostapardius og Urbandweller blev gransket af Tøndemageren og PerV, hvis de alligevel vil rydde op. Men at råbe Rmir i hovede om forskellige sager, virker imod sagen, ikke for sagen.
Hvis man ikke gider at forstå det, så nytter det ikke at jeg går videre med det. I hele ugen har der været store konflikter. Der er grænser.
Så nej, der er ikke entydigt at give en link til "Dette" eller "Dette". Hvis i virkelig mener det, skal man læse op i de diskussioner der har været med Rmir og os andre. Så ville i - ligesom vrenak - komme til beslutning, at Tøndemageren har været en stor del af sagen, sammen med Madglad hvorfor konflikterne er løbet løbsk.
i kan nok mærke at jeg lige nu er kørt op igen så jeg logger af og sover på det. Så kan jeg i morgen tage et frisk kig på det.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 23:14 (CET)

Listen kan blive et godt redskab, hvis der arbejdes videre med den så der kommer dødsårstal på alle der kan findes. Jeg foreslår at den lægges over som underside til Wikipedia:Ressourcebibliotek, Wikipedia:Ressourcebibliotek/Forfattere i DBL og SK - Nico (diskussion) 13. mar 2018, 23:57 (CET)

Til orientering: jeg har lavet en kopi af listen til mig selv. Den vil indgå i mit fortsatte arbejde. Rmir2 (diskussion) 14. mar 2018, 06:58 (CET)
Jeg har flyttet den over til den foreslåede underside. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. mar 2018, 08:47 (CET)
God ide, så får alle glade af det. (Skal nok arbejde videre med at udbedre listen.)  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 14. mar 2018, 10:53 (CET)