Brugerdiskussion:Thue

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej Thue - velkommen!

Så fik jeg lokket dig lidt væk fra en:? :-)

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. jun 2004 kl. 20:07 (CEST)

Foreløbigt kigger jeg bare lidt rundt. Jeg har bare svært ved at holde nallerne væk når jeg ser noget jeg kan forbedre :). Thue 2. jun 2004 kl. 20:11 (CEST)

Geotagging[rediger kildetekst]

Hej, jeg faldt tilfældigvis over Wikipedia:Geografisk_koordinatsystem i listen på seneste ændringer. Jeg synes, at geotagging af relevante Wikipedia-artikler kunne være spændende, bl.a. for at give mulighed for at linke til korttjenester mv. Hvad er dine planer med dette? Er der et sted, jeg kan læse mere om dette initiativ? Og er der et tilhørende diskussionsforum?--C960657 7. jan 2007 kl. 15:47 (CET)

Det er ret simpelt - bare følg instruktionerne på Wikipedia:Geografiske koordinater og begynd at tagge :). Jeg har tilføjet en smule ekstra information samt en engelsk interwiki til Wikipedia:Geografiske koordinater, de har et meget større projekt med meget mere information.
Jeg har ikke selv planer om at arbejde systematisk på det, men selvfølgelig bør alle artikler for fysiske steder have koordinater. Thue 7. jan 2007 kl. 16:21 (CET)

See English talk page[rediger kildetekst]

Please see your English talk page: en:User_talk:Thue#Press_Play_on_Tape WhisperToMe (diskussion) 22. maj 2013, 07:25 (CEST)[svar]

Bonderøven[rediger kildetekst]

Hej Thue. Du har lagt et stort arbejde i artiklen om Bonderøven og det er jo skønt. Er musiknumrene listet efter i hvilke sæsoner de er brugt i? For jeg vil mene, at det vil være mere overskueligt, hvis de blot var listet alfabetisk efter kunstner i én lang række frem for to kolonner. Toxophilus (diskussion) 2. nov 2013, 12:49 (CET)

Jeg har slet ikke rørt afsnittet med musiknumre, så jeg har ingen holding eller viden om hvorfor det er som det er nu, eller hvordan det skal være :). Thue (diskussion) 4. nov 2013, 12:41 (CET)
Javel, men så tror jeg bare, at jeg ændrer det. Jeg kunne se, at du havde foretaget en del ændringer i siden, og antog derfor, at du også stod bag musikafsnittet. Toxophilus (diskussion) 4. nov 2013, 14:19 (CET)

Bøtø Nor[rediger kildetekst]

Det var dog et fantastisk link du har sat på artiklen, jeg blev så grebet af historien, at jeg læste den fra ende til anden. Jeg vil gerne tigge dig om evt. at gennemtygge beretningen, og indføje en fordøjet udgave i artiklen. Den giver meget liv til en ellers kønsløs tør beskrivelse, og fortæller omfattende om ét af de mange lanvindingsprojekter, der har efterladt Danmark med en forarmet natur. Tusind tak for linket, og på forhånd tak for din fordøjede udgave af beretningen i en noget mere levende Bøtø Nor-artikel Face-smile.svg Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 30. aug 2017, 15:54 (CEST)

@PerV: Jeg har faktisk ikke selv læse artiklen, kun skimmet første side, og har ikke planer om at læse den. Så du er bedre kvalificeret end mig til at udvide Wikipedia-artiklen. Thue (diskussion) 30. aug 2017, 15:59 (CEST)

Historie[rediger kildetekst]

Hej Thue. Det er jo ikke sådan at Wikipedia kun skal repræsentere et øjebliksbillede af nu, men også af den historiske udvikling, derfor synes jeg ikke så godt om https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=K%C3%B8benhavns_Metro&diff=prev&oldid=9729477 --Madglad (diskussion) 10. nov 2018, 18:35 (CET)

@Madglad: Jeg forstår godt problemstillingen. Men teksten var bare så uddateret og overhovedet ikke relevant for sektionen mere, at jeg ikke syntes at det kunne betale sig at prøve at genbruge den. :( Thue (diskussion) 10. nov 2018, 19:02 (CET)

Bladbede[rediger kildetekst]

Hej Thue. Jeg kan se du oprettede artiklen Bladbede kun for at få en link til en.wiki. Jeg har slettet artiklen igen, da artiklen simpelthen var for mangelfuld. Ingen kilder, ingen kategorier og kun en sætning. Der var for lidt. Du skal være velkommen til at oprette den igen på et tidspunkt, men må jeg foreslå at du begynder i Bruger:Thue/Bladbede i stedet? mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 22:38 (CEST)

Det virker da som en bizar ting for dig at gøre. Hvorfor dog det? En lille artikel er bedre end ingen artikel. Det gør da på ingen måde måde Wikipedia bedre at slette den? Det lyder mere som om du laver vandalisme end arbejder for at forbedre Wikipedia. Og klager om at der ikke er referencer i en linje med trivielle påstande? Absurd. Jeg har flyttet artiklen tilbage. Thue (diskussion) 1. jul 2019, 22:55 (CEST)
Artiklen er slettet igen - og du bedes venligst ikke oprette den med samme tekst igen. Du kan udvikle artiklen på førnævnte side. Den anden side er pt. skrivebeskyttet. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 22:59 (CEST)