Brugerdiskussion:Willierap

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Willierap!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. sep 2009, 17:33 (CEST)

Et lille tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Apopov 6. sep 2009, 12:40 (CEST)

Ellers er det en rigtigt god artikel om Ole Kjær. --Apopov 6. sep 2009, 12:40 (CEST)

Minder dig lige om ovenstående :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. okt 2009, 20:44 (CEST)

Steen Steensen Blicher[rediger kildetekst]

Hejsa! Jeg har set din nye gode artikel som Steen Steensen Blicher (fodboldspiller). Men jeg har indsat flertydig på begge sider, og der er ingen grund til at lave en Steen Steensen Blicher (flertydig), når der kun er 2 med navnet. MVH. [[--Pusleogpixi 8. sep 2009, 15:21 (CEST)]]

Lige noget andet. Ved du hvad en venstre half er? Er det en half back i venstre side? Jeg er ikke så meget inde i de lidt ældre udtryk omkring fodboldpositioner. --Lindberg 8. sep 2009, 16:02 (CEST)

Fil:Gunhild.JPG[rediger kildetekst]

Question copyright.svgDer er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 15. apr 2010, 12:05 (CEST)
PS: Præcis samme er gældende for Fil:Dronninggunhild.jpg. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 15. apr 2010, 12:05 (CEST)