Carly Reynolds

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Carly Reynolds, spillet af Hilary Swank, er en fiktiv karakter i tv-serien Beverly Hills 90210.

Carly blev præsenteret i seriens premiere på 8. sæson i episoden "Aloha Beverly Hills" og forlod 90210 i sæsonen i episoden "The Elephant's Father".

Hun møder først Steve ved en fodboldkamp, hvor Kellys lillesøster Erin spiller med. Han kritiserer hende for at være overbeskyttende overfor sin søn Zach, fordi hun skældte ham ud for at være for voldsom. Han gør dog det hele værre, da en konflikt mellem Carly og hans date gør, at Carly bliver fyret fra sit job som servitrice.

Efter han vender hjem fra en hæslig tur til Hawaii for at støtte Donnas første professionelle job som modedesigner, som ender med at Kelly bliver skudt i under et mislykket røveri ved LAX, får Steve ændret Carlys attitude overfor ham og overtaler derefter Nat til at ansætte hende i Peach Pit. De begynder at komme sammen, men kun kort af Carlys far får et hjerteanfald og hun beslutter at flytte tilbage til Montana med sin søn. Steve fortæller senere Brandon, at hun var hans stor kærlighed og at han skulle være flyttet til Montana med hende.

Carly skulle have været med i længere tid, men seerne var ikke meget for hende og hun blev skrevet ud af serien. Hele historien om Swanks tid på 90210, er næsten legendarisk, fordi serien ikke var helt vildt populær og hun blev faktisk fyret, kun for at blive en ekstraordinær succesfuld filmskuespillerinde, der som en af de eneste, der nogensinde har vundet 2 Oscars i "bedste skuespiller"-kategorien.