Gina Kincaid

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Gina Kincaid, spillet af Vanessa Marcil, er en fiktiv karakter i tv-serien Beverly Hills 90210. Hendes karakter blev skrevet ind i serien for at erstatte Valerie Malone.

Gina er ikke blevet nævnt tidligere, inden hun kommer ind i serien. Hun er Donnas besøgende kusine, men beslutter at blive lidt i Beverly Hills.

Hun er en tidligere succesfuld kunstskøjteløber, som er ret hurtigt efter sin entré i serien, bliver fyret af sin agent, på grund af sin dovne attitude. Det kommer senere frem at en skade, kostede hende en plads ved de Olympiske Lege og hun blev presset, nogle ville sige udnyttet, af sin fattige mor til at tjene penge som skøjteløber (en mulig parallel til den triste virkelig historie om Tonya Harding). Hun holder sin fiasko hemmelig for resten af gruppen, især for Donna. Gina er bitter over sin barndom som en fattig pige og altid føle sig mindre værd end sin rige og perfekte kusine. Det skal forstås sådan at Gina, skulle modtage penge fra moderens familie, men hende og hendes familie fik aldrig en del i de penge Donnas familie tjente. Ginas mor Bobbi og Donnas mor Felice er søstre, som ikke kan enes, og Felice ser Bobbi som en taber uden disciplin og Bobbi ser Felice som en snerpet snobbe. De fleste historier om Bobbi er negative, og hendes ondskab mod datteren, som blandt andet fortæller, hvordan Bobbi flere gange efterlod Gina ved højtider for at passe sit eget sociale liv.

Hun dater David og Dylan gennem sin tid i serien og de kontroversielle billeder af hende og Noah, danner centrum for flere fortsættende situationer mellem hende, Noah og Donna. Tiden omkring hendes ankomst, agerer Gina som personlig chauffør for Noah under en svært alkoholiseret periode, hvor Donna har afvist ham. På vejen hjem, stopper de ved en kiosk og får taget nogle billeder i en pasfoto-automat, det sidste hvor Gina kysser Noah på kinden. Fordi han var fuld, husker han ikke, at de havde sex og Gina er dermed den eneste der ved, hvad der skete. De dyrker ikke mere, men ved en lejlighed fortæller Gina Noah, hvad de har lavet, får ham til at køre hen og fortæller det til Donna og dermed ødelægge deres forhold. Lige efter, afslører Gina, at de overhovedet ikke havde haft sex sammen. Donna hader efterfølgende Gina for dette noget tid, men de bliver senere gode venner, da Donna hjælper Gina med at få udbetalt nogle penge fra en arv, som blev kontrolleret af Felice – uvidende om at det hele var en fælde, der var arrangeret af Gina og Bobbi. Kelly anklager Gina for, at Dylan igen er på stoffer og for at Gina er sur over Dylans følelser for Kelly, så deres forhold var aldrig godt. Kelly tilbød dog at hjælpe Gina, da Kelly finder ud af at hendes fjende lider af bulimi. Men Gina "gengælder" bare Kelly, ved at udtale sig negativt om at Kelly på tv, efter Kelly har skudt og dræbt sin voldtægtsmand (Donna reagerer på dette ved at smide Gina ud af deres strandlejlighed). Gina forsejler senere i skæbne på Kellys sort liste, da hun og Noah leder en aftentimers stripklub på "PPAD" (Peach Pit After Dark), som Davids far Mel bestyrer, hvilket fører til hans skilsmisse fra Kellys mor.

Donna opdager gennem internettet, at hendes egen far John Martin, også er Ginas biologiske far – Dr. Martin havde en engangsaften med sin kones søster. Dette giver Donna og Gina, det specielle forhold, at både være halvsøstre og kusiner. Gina kæmpede med sandheden om hendes rødder, men hun og Dr. Martin finder ud af det. Kort tid efter, kollapser og dør Dr. Martin af et hjerteanfald, som gruppen og Felice og Donna giver Gina skylden for; Felice fortæller endda en avis, at Dr. Martin kun havde en datter (Donna). Efter begravelsen, hvor hun, i kirken, holder en meget følelsesladet tale, da den sørgende Donna ikke kunne, blev Gina accepteret af Felice og Donna og hun beslutter derefter at forlade Beverly Hills. Hun og Dylan havde planlagt at forlade byen sammen, men Dylans hjerte var ikke med på ideen og Gina blev ikke særlig skuffet, da han brød deres planer og blev i Beverly Hills. Gina medvirker ikke mere i serien efter denne episode, men det bliver nævnt, at hun får et job på en kabeltv-sportskanal.