David Silver

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

David Silver (tidligt 1975), spillet af Brian Austin Green, er en fiktiv karakter i tv-serien Beverly Hills 90210. David bliver i løbet af serien, stedsøster til Kelly, efter hans far gifter sig hendes mor. Han er den yngste af vennerne. I high school er David et år bagefter de andre, da han er 1 år yngre; han indhenter dem akademisk, ved at tage ekstra timer i løbet af sommeren, og han dimitterer med de andre i 1993. Han kommer derefter på "California University" sammen med resten af gruppen.

High school-år[redigér | redigér wikikode]

David starter i high school med kun én ven, Scott. Han prøver at blive venner med resten af gruppen, som er andetårselever. David bliver en del af gruppen, mens Scott beholder sig status som nørd, indtil han ved et uheld skyder sig selv i maven til sin egen fødselsdagfest, i midten af han og Davids andet skoleår. David og Donnas forhold udvikler sig til et kæresteforhold. David har i løbet af serien problemer med alkohol og stoffer og udvikler i 5. sæson nogle selvdestruktive handlinger som han har fra sin mor, der har en depression.

Efter high school[redigér | redigér wikikode]

Efter at have dimitteret fra CU, køber Davis natklubben "Peach Pit: After Dark", men hans forretningsmæssig evner rækker ikke langt og klubben går næsten bankerot. Hans plan er efterfølgende at genoptage sin musikkarriere (han havde nogle få hits mens han gik i high school). Han får først et job som musikanmelder, og efterfølgende skriver han reklamejingles, hvilket giver ham et job som radio-DJ. Mens han ikke er sammen med Donna, har han et forhold til flere karakterer i serien, Clare (5. sæson)hvilket varede i nogle måneder, de slog op grundet at David stadig havde følelser for Donna. Valerie (6. og 8. sæson) og Gina (10. sæson) og flere andre gæstemedvirkende. Men Donna er hans livs kærlighed og i seriens sidse afsnit, bliver de gift.