Clare Arnold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Clare Arnold, spillet af Kathleen Robertson, er en fiktiv karakter i tv-serien Beverly Hills 90210. Hun er med fra 4. til 7. sæson, altså fra 1994 til 1997.

Clare Arnold skulle egentlig have været en klog rebelske pige, som skulle være meget skør (Robertson kommenterede direkte til dette, at hendes karakter skulle være blive lidt mere "normal", da hun sluttede sig til resten af gruppen i starten af 5. sæson), men ændrede sig senere til at være en mere neurotisk pige i hendes senere sæsoner i serien.

Clare blev præsenteret som tredjeårselev i high school og som datter af rektor på "California University", hvor resten af gruppen er førsteårselever. Hun prøver forsøger at komme tættere på Brandon, men det mislykkedes, inden hun finder sammen med David i det meste af 5. sæson. Hun dater efterfølgende Steve gennem 6. og 7. sæson. I 7. sæson er deres forhold en del turbulent, blandt andet på grund af hans umodenhed og hendes generelle afvisende attitude overfor ham. Gennem 7. sæsons sidste del, og de ældre venners dimission fra college, beslutter Clare at flytte til Paris, Frankrig, med sin far. Steve vil ikke forlade Los Angeles, så de slår op.

Sekvensen hvor de slog op, er efterfølgende blevet redigeret flere gange og indeholder nu en kort samtale mellem Steve og Brandon, hvor Steve fortæller Brandon, at han og Clare har slået op.