Jesse Vasquez

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jesse Vasquez, spillet af Mark Damon Espinoza, er en fiktiv karakter i FOX tv-serien Beverly Hills 90210.

Jesse var en jurastuderende på UCLA og havde et deltidsjob som cateringbartender. Det var på et sådant job (ved Jim og Cindy Walshs 20-års bryllupsdagsfest), at han mødte Andrea. De begynder at komme sammen og Andrea finder snart ud af, at hun er gravid. Hun vil egentlig have en abort, men ændrer mening og hun og Jesse bliver gift ved en lille ceremoni. Deres datter, Hannah Zuckerman-Vasquez, blev født 2 måneder for tidligt, men overlevede.

Jesse og Andreas ægteskab lider under deres forskelligheder, mest under den religiøse forskellighed mellem jødiske Andrea og katolske Jesse, samtidig med det besvær der kommer med arbejde, skole og passe en baby og de ender begge med at være hinanden utro – Andrea med en gift student Peter og Jesse har et on-night-stand med en anden jurastudent ude i byen. De bliver kort separereret og til sidst skilt, men de prøver at gøre det bedre. Jesse får senere et stipendium til "Yale Law School" og, efter at Andrea er kommet med i Yales undervisningsprogram, flytter familien til Connecticut.

I 1998, hvor Andrea vender kort tilbage til Beverly Hills, fortæller hun resten af gruppen, at hun og Jesse skal skilles.