Diskussion:Anders Højhus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Anders Højhus

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen er oprettet af ham selv i 2010. Notabilitetsskabelonen er blevet fjernet efter Nico satte den på i 2010. En IP-bruger gjorde opmærksom på at det var selvbio og satte notabilitetsskabelon på igen i oktober 2018. Han har en hjemmeside og nævnes på Discogs. Det er blevet foreslået i en anden sletningsdiskussion at skrive SigMitNavn ind i denne artikel, så jeg mener det er relevant at tage stilling til begge artikler.

  • Slet - Jeg kan ikke se, at han skulle have bedrevet nok. Jeg hæfter mig især ved at det ting han har udgivet er online, og det derfor ikke har været igennem et rigtigt produktionsselskab. Det er ikke nødvendigvis en garant for kvalitet, men hvis vis kal have artikler om alle der har uploadet en video til YouTube, så får vi travlt med at skrive. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2018, 15:27 (CET)
  • Slet - For lidt notabilitet. -AnetteM (diskussion) 31. okt 2018, 22:28 (CET)
  • Slet - Med over 10 års arbejde i branchen har Anders Højhus Alkhakany Neergaard medvirket til en del musik, men jeg mener ikke at han er blevet notabel endnu.--Kjeldjoh (diskussion) 2. nov 2018, 11:13 (CET)
Konklusion:
Slettet.
- Sarrus (db) d. 16. dec 2018, 12:47 (CET)