Diskussion:Arveene & Misk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Arveene & Misk

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En blandt utallige substub musikartikler oprettet af Dr. Dose. Jeg kan finde lidt på soundcloud og de nævnes nogle få artikler på en.wiki. Ifølge Discogs har de udgivet en række singler/EP'er og et enkelt opsamlingsalbum.

  • Symbol delete vote.svg Slet - begrænset aktivitet og omtale og en ekstremt lille artikel. Det synes jeg ikke vi skal beholde. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2018, 09:21 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - For lidt notabilitet. Og så er artiklen så ekstrem kort, at det nærmest er komisk. -AnetteM (diskussion) 4. okt 2018, 10:46 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Efter hvad jeg kan finde, så har hverken gruppen eller musikerne Arveene Juthan og Philip Byrne opnået tilstrækkeligt til at være notable.--Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 12:29 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. Hermed effektueret. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:15 (CEST)