Diskussion:Carmen Souza

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Portugal Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Portugal, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Portugal-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Carmen Souza

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Hun har udgivet tre soloalbummer, men hun er vist ikke nogen stor stjerne, selvom hun har givet koncerter i andre lande. --|EPO| COM: 9. okt 2012, 08:39 (CEST)

  • Neutral - Tre album, internationale koncerter - men ikke engang en artikel på pt-wiki. Den er lidt svær, for det er ikke musikformer, jeg har det store kendskab til. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. okt 2012, 09:01 (CEST)
  •  Kommentar - Hvor får du internationale koncerter fra? Har, kikket lidt rundt og måske kun 2-3 af koncerterne var til bemærkelsesværdige begivenheder. --Trade (diskussion) 12. okt 2012, 09:24 (CEST)
  •  Kommentaren:Special:WhatLinksHere/Carmen Souza er der en irsk musikfestival og et spillested i Istanbul, og på pt:Festival Músicas do Mundo nævnes hun blandt de optrædende i 2009. Jeg tror vi her er ovre i "spændende afrikansk musik, som ikke rigtig er slået igennem endnu". --Palnatoke (diskussion) 12. okt 2012, 09:44 (CEST)
  • Slet - Palnatokes kommentar virker ganske rammende. Men når en musiker ikke er slået igennem endnu, opfylder vedkommende jo sådan set ikke kriterierne. --|EPO| COM: 14. okt 2012, 11:01 (CEST)
  • Neutral/lille Behold - Som påpeget af Arne, så er der tre album, ligesom der er optrædender ved koncerter m.v. Jeg er dog ikke voldsomt inde i den type musik, og som det påpeges, er det måske mere spændende end notabelt. Men andet end mainstream må også gerne have en plads. Pugilist (diskussion) 15. okt 2012, 11:00 (CEST)
  • Neutral/lille Behold - Det er svært at blive klog på notabiliteten. Det ser dog ud til, at der er grund til at lade vægten falde til hendes fordel, se fx All About Jazz. --Rmir2 (diskussion) 20. okt 2012, 17:58 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 21. okt 2012, 22:40 (CEST)