Diskussion:Dahlerups Tårn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Dahlerups tårn

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Der er mange interessant bygninger med historie på Carlsbergs gamle grund. Der er også nogle byggerier, som har en efter danske forhold meget stor højde. Men der er også nogle, som ikke har nogen historie og ikke så høje. Dahlerups tårn mener jeg er et af dem.

Samme forhold vil jeg mene gør sig gældende for andre af de tårne, der er nævnt i artiklen. --|EPO| COM: 22. apr 2020, 12:37 (CEST)

  • Sammenskriv - Enkeltstående højhuse har en vis interesse, fordi de er markante indslag i bybilledet og fungerer som fikspunkter. Men når der er en hel gruppe som her, er de enkelte ikke så interessante. Så kan man lige så godt omtale dem under et, for eksempel i Carlsberg Byen eller en ny Højhuse i Carlsberg Byen. --Dannebrog Spy (diskussion) 22. apr 2020, 13:22 (CEST)
  • Sammenskriv med Carlsberg Byen. Det giver ikke meget mening med en masse enkeltstående artikler om en gruppe af højhuse i samme område, som bygges samtidig og har en fælles historie. Toxophilus (diskussion) 22. apr 2020, 13:37 (CEST)
  • Sammenskriv med Carlsberg Byen indtil der evt. er en selvstændig historie at skrive om de enkelte bygninger. - Nico (diskussion) 23. apr 2020, 07:58 (CEST)
Konklusion: