Diskussion:Danny Malkowski

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Notabilitet?[rediger kildetekst]

Da artiklen blev oprettet i 2016 indsatte PerV bl.a. skabelonen {{Notabilitet}}. Den blev fjernet igen efter få timer af Thomas Vedelsbøl med begrundelsen "et folketingsmedlem er notabelt". Men Danny Malkowski var kun midlertidigt folketingsmedlem i tre måneder i 2016 hvilket ikke automatisk giver notabilitet jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Er stedfortrædere i Folketinget notable? hvis konklusion er indført i Wikipedia:Kriterier for biografier. Jeg kan ikke se andet i artiklen som giver anledning til en artikel ham. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. dec 2020, 12:29 (CET)

Enig i at folketingsperioden på tre måneder ikke lever op til konklusionen jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Er stedfortrædere i Folketinget notable?. Eneste argument for notabilitet skulle i givet fald være at han også er første folketingsmedlem i historien med dobbelt statsborgerskab. --Bruger:Dkma04 (Brugerdiskussion:Dkma04) 24. dec 2020, 22:40 (CET)

Sletningsforslag: Danny Malkowski

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Danny Malkowski blev som suppleant indsat i Folketinget i tre måneder. Er der andre forhold, som gør ham tilstrækkeligt interessant? --|EPO| COM: 25. dec 2020, 13:30 (CET)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar: Jeg kan på LinkedIn se, at han også er tidligere landsformand for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, hvilket jeg har tilføjet til siden med kildehenvisning. Der lader til at være præcedens for, at tidligere formænd for landsdækkende ungdomsorganisationer er notable uden andre umiddelbart interessante forhold. Det bør måske genovervejes? Se f.eks. Anemone Birkebæk som var formand i Danske Skoleelever. Et andet eksempel er Vera Rosenbeck. --Bruger:Dkma04 25. dec 2020, 14:33 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold: Jeg kan se at det har været diskuteret tidligere ift. Vera Rosenbeck, se Diskussion:Vera Rosenbeck. Konklusionen var, at hun var automatisk notabel som tidligere formand for Danske Skoleelever, jf. Wikipedia:Kriterier_for_biografier#Foreningsfolk, da Danske Skoleelever blev vurderet til at være en større landsdækkende NGO, brancheforening eller interesseorganisation. Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, hvor Danny Malkowski er tidligere landsformand, er en landsdækkende interesseorganisation, der også er medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd. At han samtidigt er tidligere midlertidigt folketingsmedlem og det første medlem af Folketinget i historien med dobbelt statsborgerskab mener jeg samlet set derfor gør ham notabel. --Bruger:Dkma04 25. dec 2020, 14:44 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold: En del forskellige aktiviteter, der for mig at se samlet giver relevans. .. ikke grund til at slette. - Nico (diskussion) 25. dec 2020, 15:01 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Den samlede mængde af aktiviteter gør ham tilstrækkelig relevant, selvom hans medlemskab af FT ikke alene er nok. Morten1997 (diskussion) 25. dec 2020, 16:03 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Fuld enighed om at beholde. --|EPO| COM: 2. jan 2021, 10:44 (CET)