Diskussion:Dian Domino

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Dian Domino

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Hvis vi nu ser bort fra, at Dian Domino ikke er wikificeret, overholder han så kriterier for biografier? Han har tilsyneladende kun deltaget i én film (kilde 1 og kilde 2). Er det nok?
- Sarrus (db) d. 28. jul 2018, 10:20 (CEST)

  • Slet - Der er nogle gange en vis veneration for unge skuespillere, der har medvirket i en enkelt film eller tv-udsendelse, men jeg mener at det er en for lempelig praksis. Han kan nævnes som medvirkende i artiklen om den konkrete film, men ellers må skuespillerkarrieren være mere konsistent. —Pugilist (diskussion) 1. aug 2018, 13:56 (CEST)
  • Slet - Det er kun en kortfilm, han har medvirket i.Det er svært at vurdere teaterrollerne, når de ikke er omtalt de steder, som jeg kigger efter. --Steen Th (diskussion) 1. aug 2018, 15:58 (CEST)
  • Slet - Indtil videre er der alt for lidt notabilitet ved personen så derfor slet. Måske personen på et senere tidspunkt vil være notabel, men ikke på nuværende tidspunkt. --AnetteM.
  • Slet - Ikke nok til at være notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2018, 09:28 (CEST)
  • Slet - Ikke notable, på nuværende tidspunkt. --HilgeJohan (diskussion) 29. aug 2018, 18:32 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning, der hermed er udført.
- Sarrus (db) d. 9. sep 2018, 11:39 (CEST)