Diskussion:Emil Birk Hartmann

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Emil Birk Hartmann

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Emil Birk Hartmann har haft en række roller på både teater og tv af, hvad jeg vil betragte som mellemstore. Men artiklen er ifølge historikken oprettet af ham selv. ----|EPO| COM: 19. mar 2020, 12:05 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold et hurtigt kig på https://www.imdb.com/name/nm3643896/ bekræfter i det store hele indholdet og jeg synes ikke den er særlig POV. Jeg synes derfor, at vi skal give den en chance. --MGA73 (diskussion) 25. mar 2020, 22:39 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Artiklen træner stadig til lidt arbejde, men jeg syntes den skal beholdes.--Kjeldjoh (diskussion) 27. mar 2020, 14:08 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke meget diskussion, men enighed blandt dem, der har tilkendegivet en holdning, om at beholde artiklen. --Økonom (diskussion) 29. mar 2020, 09:44 (CEST)