Diskussion:Erika F. Christensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Please delete this page. Regards (Skrev Randeris4 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Can you tell us why you want the article deleted? Tøndemageren 31. mar 2020, 11:07 (CEST)

Sletningsforslag: Erika F. Christensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg ønsker at få denne side slettet hurgist muligt, da den ikke skulle have været uploaded i første omgang. Jeg er selv skaberen af artiklen. (Skrev Randeris4 (diskussion • bidrag) 31. mar 2020, 17:44‎. Husk at signere dine indlæg.)

  • Slet Jeg synes ellers at artiklen er interessant, og normalt kan bidrag jo ikke trækkes tilbage. Men hvis der er en god grund, så synes jeg, at vi skal slettes. Men kunne Bruger:Randeris4 ikke kort skrive hvorfor? --MGA73 (diskussion) 31. mar 2020, 22:33 (CEST)

Hej Bruger:MGA73.Jeg har modtaget information fra Erika F. Christensen selv, der har givet udtryk for at hun ikke vil have den specifikke artikel offentlig. Da jeg ellers har skrevet den, og ikke ønsker at gå imod personen i artiklen, ønsker jeg at få dennne taget ned, og på et senere tidspunkt uploade en mere gennemarbejdet artikel. (diskussion) (Denne usignerede kommentar er skrevet af Randeris4 (diskussion • bidrag) 1. apr 2020, 09:15‎)

  • Behold - Som professor er hun automatisk notabel. Det afgøres ikke af biograferede selv, om biograferede vil have en artikel. Wikipedia er en encyklopædi og ikke et socialt medie. --Pugilist (diskussion) 1. apr 2020, 11:43 (CEST)
  • Behold - Jeg har samme mening som den Pugilist kommer med. Wikipedia er en encyklopædi og ikke et socialt medie. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 1. apr 2020, 17:29 (CEST)
  • Spørgsmål er det muligt for dig Bruger:Randeris4 at omskrive/forkorte artiklen så den imødekommer den biograferedes ønsker? F.eks. således at den kun består af indledning og infoboks, svarende til hvad der f.eks. fremgår af den biograferedes profilside på Aalborg Universitet? --Kim Bach (diskussion) 11. apr 2020, 17:55 (CEST)
    ps. jeg kan se at der foregår noget arbejde på artiklen. --Kim Bach (diskussion) 11. apr 2020, 17:59 (CEST)

Hej Kim Bach, artiklen er tilfredsstillende for mit vedkommende nu. Så jeg ønsker dermedikke at den skal slettes. MvhBruger:Randeris4

Konklusion:
Ingen af de involverede parter lader til at ønske sletning længere, så artiklen beholdes. Mvh. SorenRK (diskussion) 13. apr 2020, 13:01 (CEST)

Udvalgte værker[rediger kildetekst]

På hvilken baggrund er de videnskabelige artikler der nævnes, udvalgt? Hvis det bare er en tilfældig liste, ser jeg ingen umiddelbar grund til at nævne dem. Tøndemageren 31. mar 2020, 11:09 (CEST)

Da ingen har kunnet forklare hvordan de udvælges, bliver de hermed slettet. Wikipedia er ikke en citationsdatabase ala PubMed. Tøndemageren 6. apr 2020, 13:45 (CEST)