Diskussion:Ernærings- og husholdningsøkonom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Ernærings- og husholdningsøkonom

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Ernærings- og husholdningsøkonom er en dansk professionsbacheloruddannelse. Bruger: Wikibruger har oprettet. Vi har rigtigt mange artikler om forskellige uddannelser foskellige steder i landet. Fælles for dem er det dog, mange af dem ofte skifter navn, opbygning osv. Det kan være et stort arbejde at holde opdateret hele tiden. Derudover mener jeg, at det er mere relevant at beskrive de stillinger, som man kan besidde efter endt uddannelse. Heri kan man beskrives, hvilken uddannelse der er relevant. Uddannelsen kan i aritklerne om de enkelte uddannelsesinstitutioner. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:06 (CEST)

  • Slet - vi skal ikke have artikler om alle typer uddannelser. Den er ikke stor eller relevant nok til en selvstændig artikel. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:06 (CEST)
  •  Kommentar. Man skulle snarere skrive artiklerne om de uddannelser, der blev sammenlagt, ind i artiklen, som én samlet artikel. Det er uddannelser med en lang historie bag sig. Den forsvinder jo ikke bare fordi det er på mode at omstrukturere uddannelser for tiden og finde på nye navne til dem. --Madglad (diskussion) 1. sep 2020, 16:44 (CEST)
  • Slet/ Sammenskriv - er enig i Madglad's betragtninger.--Honymand (diskussion) 26. sep 2020, 18:27 (CEST)
  • Behold/ Sammenskriv - er enig i Madglad's betragtninger.--Honymand (diskussion) 26. sep 2020, 18:28 (CEST)
  • Behold Jeg synes, at en af fordelene ved wp er, at man her kan finde oplysninger om tidligere eksisterende uddannelser, mens de samme informationer hurtigt bliver slettet andre steder på nettet, fordi de ikke er aktuelle. En encyklopædi er bl.a. også en kollektiv hukommelse for forhold af almen interesse. Herunder hører også tidligere akkrediterede uddannelser. Jeg kan ikke se noget problem i at have artiklen stående, selvom den burde forbedres mht. kilder, som så mange af vores artikler. DSD har også en artikel om emnet. Hvis en fornuftigt sammenskreven tekst bliver præsenteret, kunne det også være en mulighed, men at beslutte, at artiklen skal sammenskrives, uden at det på forhånd er klart, at nogen vil påtage sig at gøre det på kvalificeret vis, er lovlig usikkert for min smag. Økonom (diskussion) 5. okt 2020, 10:02 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke flertal for at slette. Sammenskrivning kan blive et kompromis, hvis nogen påtager sig opgaven. Indtil det sker, beholdes artiklen. --|EPO| COM: 13. okt 2020, 15:11 (CEST)
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.