Diskussion:Frederik Weibel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Sletning af side[redigér wikikode]

Sletningsforslag: Frederik Weibel

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Symbol delete vote.svg Slet

Personen denne side omhandler ønsker den slettet. På forhånd tak. (skrev Nybrugerdk (diskussion • bidrag) 24. feb 2019, 21:52‎. Husk at signere dine indlæg.)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Det er ikke en relevant begrundelse. Wikipedia er en encyklopædi, ikke et personligt SoMe. --Pugilist (diskussion) 24. feb 2019, 22:05 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Har aldrig interesseret mig for notabilitetskravene for fodboldspillere og andre sportsfolk, så det kan jeg ikke rigtig vurdere - men artiklen ser da velskrevet ud. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 7. mar 2019, 21:19 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ubegrundet sletteforslag, der ikke har opbakning. --Pugilist (diskussion) 20. mar 2019, 21:55 (CET)

Personen denne side omhandler ønsker den slettet. På forhånd tak.