Diskussion:Frederiksberg Rotary Klub

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Frederiksberg Rotary Klub

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Frederiksberg Rotary Klub blev oprettet d. 24. november af Bruger:Mkmkmkmk5555, og samme dag blev den af Bruger:PerV markeret med {{hurtigslet}} og {{notabilitet}}. Foreningen har angiveligt eksisteret siden 1933, men er det nok? Er der noget at skrive om? --Cgt (diskussion) 29. nov 2016, 09:37 (CET)

  • Slet - På mig gør det ingen forskel om det er en lokal spejdertrop eller en lokal Rotary Klub. Medlemmerne af den lokale Rotary Klub er givet ældre end spejderne, men er sikkert ikke mange flere. Og betydningen er vel den samme. Denne artikel indeholder øvrigt ikke mere end at klubben har eksisteret siden 1933 og organiserer "Frederiksbergs spidser". Det er vel ikke særlgt opsigtvækkende. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2016, 09:47 (CET)
  • Hvad er det her for noget pjat? Vi vil gerne skrive noget og ville i første omgang tjekke, hvordan det gøres. Så oprettede filen og ville så arbejde videre med den, når den lå oppe. At I mener det er til sletning gør at jeg ikke gide bruge mere tid på jeres pjattede wikipedia.... (Skrev Mkmkmkmk5555 (diskussion • bidrag) 29. nov 2016, 09:54‎. Husk at signere dine indlæg.)
  • Slet - Enig med PerV: En lokal klub inden for Rotary kan næppe gøre krav på en selvstændig artikel, ligesom en lokal afdeling af en spejderbevægelse, et politisk parti eller lignende ikke kan. Hvis det giver mening, kan det evt. skrives ind i moderartiklen, men jeg har svært ved at se det ud fra det foreliggende. At så opretteren af artiklen stiller sig fornærmet op, har jeg svært ved at begræde. Hvis man har lyst til at arbejde med Wikipedia, bør man gøre sig den ulejlighed at sætte sig ind i, hvad projektet går ud på. Og det er ikke at promovere organisationer, man givetvis er personligt involveret i. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. nov 2016, 10:23 (CET)
  • Slet Som Arne (der er enig med PerV). --Pugilist (diskussion) 29. nov 2016, 10:33 (CET)
  • Hurtigslet. Artiklen blev oprettet af Bruger:Mkmkmkmk5555, samtidigt med at han oprettede artiklen om sig selv (Morten Kjærgaard). Artiklen angav at Morten Kjærgaard havde været formand for Frederiksberg Rotary Klub. Begge artikler blev markeret {{hurtigslet}}. Artiklen Morten Kjærgaard blev hurtigslettet. Artiklen Frederiksberg Rotary Klub burde have været hurtigslettet i den forbindelse. Der er ikke præcedens for at lokalafdelinger i sig selv skulle være relevante for artikler på Wikipedia. Artiklen blev oprettet som led i promoveringen af Morten Kjærgaard. --Madglad (diskussion) 29. nov 2016, 12:51 (CET)
  • Slet Ja, som Madglad siger skulle den have været slettet. --Honymand (diskussion) 6. dec 2016, 07:53 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 6. dec 2016, 11:04 (CET)