Diskussion:Hamp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: Hamp (flertydig)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
  • Symbol move vote.svg Flyt Hamp (flertydig) til Hamp. Sidstnævnte er lige nu en omdirigering til Hamp (art). Men jeg kan ikke finde ud af om Hamp (art), Hamp (slægt) eller noget helt tredje er hovedbetydningen. Så derfor foreslår jeg at flertydig-siden får navnet uden parentes, men hvis nogen mener noget andet lytter jeg gerne. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. apr 2018, 21:12 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Ja, alene fordi diskussionen om det er slægt eller art der er den primære betydning kan være uendelig synes jeg det er en god idé. Og så er der oveni rusmidlet og den industrielle anvendelse. --Honymand (diskussion) 28. apr 2018, 21:46 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Cannabis Sativa er den primære betydning.
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 28. apr 2018, 21:51 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Jeg rettede for et år siden hovedbetydningen fra Hamp (slægt) til Hamp (art), men når jeg nu kigger på de sider der henviser til Hamp, så ser hovedbetydningen her på wikipedia ud til at være uklar. Mange henvisninger kunne godt gå direkte til Industriel hamp.--Weblars (diskussion) 30. apr 2018, 09:25 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Fornuftigt forslag. Toxophilus (diskussion) 14. jun 2018, 10:26 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om flytning. --Pugilist (diskussion) 8. jul 2018, 19:06 (CEST)