Diskussion:Hanne Fischer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Hanne Fischer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Hanne Fischer er en dansk lektor fra 1940. Bruger:Teaterhistorikeren har oprettet i 2007, og siden er der ikke rigtig sket noget. Jeg kan ikke finde noget om hende. Bemærk at der også findes en dansk mezzosopran med samme navn, som er beskrevet på bl.a. engelsk wiki - hun er måske mere relevant at skrive om? Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 09:11 (CEST)

  • Slet - hvis der ikke er nogen omtale at finde, så er hun nok ikke relevant.
  • Slet - Uencyklopædisk og ikke umiddelbart muligt at verificere, at hun er relevant at have en artikel om. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 10:31 (CEST)
  • Slet - Uden at vurdere om hun er notabel, kan artiklen slettes som værende uencyklopædisk.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2020, 11:36 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 16. sep 2020, 10:02 (CEST)