Diskussion:Henrik Elnegaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Henrik Elnegaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Henrik Elnegaard har stået med notabilitet siden DenBlaaElg satte skabelonen på i 2019. Artiklen mangler kilder og ikke just encyklopædisk. Knap 15.00 hits på google, og han omtales galleripulsar, og hans kunst er blevet solgt på Lauritz.com. Bemærk at opretteren har forbindelse til Galleri Puls Art, og har forsøgt at oprette artikel om galleriet, som blev slettet af Brandsen, så jeg vil mene at {{tætpå}} også ville være på sin plads. Toxophilus (diskussion) 8. jan 2020, 14:12 (CET)

  •  Formalia@Joelgrondrup: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 8. jan 2020, 14:12 (CET)
  • Slet - Stort set en ukendt kunstner. Dem har vi rigeligt af. Toxophilus (diskussion) 8. jan 2020, 14:12 (CET)
  • Slet - ligner et forsøg på (selv)promovering. Ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 10. jan 2020, 12:11 (CET)
  • Slet - Jeg er lidt i tvivl om hvordan man vurdere notabiliteten af en kunstmaler. Men idet at der er ganske få artikler i dagbladene om ham, så mener jeg ikke at han endnu har haft tilstrækkelig gennembrud.--Kjeldjoh (diskussion) 14. jan 2020, 08:54 (CET)
Konklusion:
Der er enighed om sletning.--Kjeldjoh (diskussion) 24. jan 2020, 15:56 (CET)