Diskussion:James Price

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: James Price

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  •  Flyt James Price til James Price (flertydig) og James Price (komponist) til James Price. Er to artister samt en amerikansk politiker som er døde for lang lang tid siden overhovedet kendt af ret mange danskere? Jeg kendte faktisk heller ikke nogen af de andre James Price'r før jeg så flertydigsiden. Kom gerne med argumenter både for og imod. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. nov 2018, 09:37 (CET)
  •  Flyt ikke Selvom der en af dem, som nu og her er mere kendt end de andre, så er det ikke hovedbetydning. --Steen Th (diskussion) 3. nov 2018, 11:25 (CET)
  •  Flyt ikke Enig med Steen. Og vi burde nok se at få skrevet artiklen om den amerikanske politiker. --Palnatoke (diskussion) 3. nov 2018, 12:29 (CET)
  •  Flyt ikke - I dansk sammenhæng er James Price (komponist) måske hovedbetydningen, men det tror jeg ikke han er internationalt.--Kjeldjoh (diskussion) 3. nov 2018, 20:23 (CET)
Konklusion:
Ikke opbakning til en flytning. --Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 10:35 (CET)

Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. nov 2018, 09:34 (CET)