Diskussion:Johan Kolstrup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Johan Kolstrup

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Johan Kolstrup er en dansk musiker. Bruger:JonasBjrnOlsen har oprettet, og ivrigt slettet notabilitetskabelonen, da jeg satte den på. Bruger:Nico har været behjælpe med at få artiklen til at overholde vores stilkrav. Der er lidt på gaffa, heriblandt et album, men ikke noget på discogs, som jeg kan finde. Der er kilder i artiklen, men det ser ud til at han mest har udgivet singler og medvirket i mindre konstellationer uden nogen stor karriere. Toxophilus (diskussion) 31. aug 2020, 13:39 (CEST)

  • Slet - Han er på grænsen. Det virker til, at han på vej, men jeg synes vi skal slette og så se når han har udgivet noget mere. Toxophilus (diskussion) 31. aug 2020, 13:39 (CEST)
  • Behold - Ikke den store karriere men ihærdig og velbeskrevet; den og så familieskabet giver for mig at se en almen interesse, så jeg ser ingen grund til at slette. - Nico (diskussion) 31. aug 2020, 15:18 (CEST)
  • Behold - Som nico. -Pugilist (diskussion) 31. aug 2020, 21:30 (CEST)
  • Behold - Det er en god nok artikel om en person, der ikke nødvendigvis er unotabel. John Cambrick (diskussion) 1. sep 2020, 08:18 (CEST)
Konklusion:
Klart flertal for at beholde. --|EPO| COM: 7. sep 2020, 16:48 (CEST)