Diskussion:Jonas Risvig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Jonas Risvig

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:SorenRK har den 6. februar 2017 påsat {{notabilitet}} på artiklen Jonas Risvig uden at fremsætte et sletningsforslag, hvilket hermed gøres. Artiklen er oprettet af Bruger:Jakobmb samme dag, som notabilitetsskabelonen blev påsat. --Morten1997 (diskussion) 4. mar 2017, 23:30 (CET)

  •  Kommentar - Jeg betvivlede notabiliteten, fordi jeg ikke er sikker på, at modtagelse af en Zulu-award er nok, da jeg ikke har nogen fornemmelse af, hvor "tung" denne pris er. Hvad mener I andre? Vh. SorenRK (diskussion) 12. mar 2017, 14:47 (CET)
  •  Kommentar - Det er efterhånden blevet et stor begreb i branchen. Jeg mener at den vejer tungt nok for notabilitetskriteriet. Derfor et lille Behold  •   Rodejong   💬 ✉️ 12. mar 2017, 15:08 (CET)
  • Behold Han har modtaget en pris ved Zulu Award, som efterhånden er ved at være blevet en relativt stor pris. Samtidig har han instrueret Dybvaaaaad - Også som dokumentarserie, som er en udspringer af Dybvaaaaad!, der er en kendt serie. Det burde berettige til en artikel. --Morten1997 (diskussion) 15. mar 2017, 10:40 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 11:59 (CEST)