Diskussion:Løvfald I/S

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Løvfald I/S

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Løvfald I/S har stået med notabilitet siden 2019, hvor Tøndemageren stillede spørgsmålstegn ved den. Ifølge artiklen og denne kilde, har foreningen været med til at igangsætte en lovændring, så man kan få urnenedsættelser i skove rundt om i DK. Der er omtale flere steder om oprettelse af skovbegravelsespladser som nordjyske, kanalfrederikshavn, tv2nord og TV2 Østjylland. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 10:54 (CET)

  •  Formalia @Ultraman: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 10:54 (CET)
  • Slet - Det er helt klart et godt initiativ, men jeg kan desværre ikke se den store encyklopædiske relevans. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 10:54 (CET)
  • Slet - ligner nærmest reklame. Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2020, 11:54 (CET)
  • Foreløbig Neutral hældende mod Behold. Foreningen er omtalt lidt her og der i forbindelse med debatten om tilladelser til begravelser i skovene. Som sådan er relevansen for Wikipedia nogenlunde på plads, da det er fint med en artikel, der forklarer en interesseret læser, hvad foreningen er for en størrelse. Artiklen indholder dog ikke megen information om foreningen (men derimod lidt beskrivelse af begravelsesreglerne), og det er absolut i den nedre ende. Kommer der ikke mere luft under vingerne, og er foreningen måske allerede inaktiv, er artiklen måske selv klar til en nedsættelse i arkivet over slettede artikler. Men foreløbig et forsigtigt behold. --Pugilist (diskussion) 8. jan 2020, 12:51 (CET)
  • Slet - Dele af artiklen kan godt bruges i en artikel om skovgravplads, men jeg mener ikke at virksomheden Løvfald I/S er notabel. Preben Dalgaard startede med fine intentioner (Skov & land), men opgav sit projekt i 2010 (nordjyske.dk, og lukkede sin virksomhed samme år (virk.dk). Først i 2018 åbnede den første skovgravplads i privat skov (dr.dk).--Kjeldjoh (diskussion) 10. jan 2020, 10:38 (CET)
Konklusion:
Organisationen er åbenbart ikke aktiv længere og fik ikke rigtig afsat et varigt aftryk for eftertiden. Slettes. --Pugilist (diskussion) 22. jan 2020, 10:51 (CET)