Diskussion:Lullubelle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lullubelle

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Lullubelle er en dansk tegneserie af Jørgen Sonnergaard. Bruger:Jhertel har oprettet. Artiklen består af en enkelt linje, og jeg har sat comicwiki på som kilde, for det er mere eller mindre den eneste omtale jeg kan finde. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:41 (CEST)

  • Slet - Der er ikke noget at finde om den. Hvis en bruger har større viden om emnet og vil udvide artiklen med noget reel information om indholdet og kilder på noget omtale, så ændrer jeg gerne min stemme. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:41 (CEST)
  •  Kommentar: Er det ikke en figur, der er opstået i Poeten og Lillemor? I så fald kan substubben vel indskrives deri? --Madglad (diskussion) 11. aug 2020, 16:55 (CEST)
  •  Kommentar hvis det kan bekræftes, at figuren stammer derfra, så synes jeg det er en oplagt sammenskrivning. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 19:48 (CEST)
  • Behold - omend ikke et voldsomt af slagsen. Det fremgår indirekte af comicwiki-linket, at tegneserien har eksisteret i 25 år, og der er udkommet flere album. Den har givevis også været bragt i aviser med større læserskarer. Jeg tror derfor ikke, der er tvivl om, at tegneserien er notabel. Jeg indrømmer, at informationsværdien af den nuværende meget korte artikel er begrænset, men hvorfor må folk ikke kunne finde (lidt) information om, hvad det er for en tegneserie, hvis de falder over navnet og gerne vil google det og lære lidt mere? Jeg har fundet enkelte ældre avisartikler på Infomedia, som nævner lidt om tegneserien, men har ikke tid til at skrive dem sammen. Dog ser der ikke ud til at være en direkte kobling med Poeten og Lillemor, men det er snarere en variant/videreudvikling af tegnerens tidligere figurer Rosalil og Esmeralda. Økonom (diskussion) 11. aug 2020, 21:02 (CEST)
  • Sammenskriv til f.eks. Jørgen Mogensen. Som udgangspunkt mener jeg ikke der er grund til at diskutere notabiliteten af enkelte værker, når kunstneren klart er notabel, da det blot er en uddybende artikel. Men denne artikel er så kortfattet, at den kan slettes som værende Uencyklopædisk, og efterlade et redirect til den primære skaber, som må være Jørgen Mogensen og ikke Jørgen Sonnergaard.--Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2020, 08:56 (CEST)
Konklusion:
Der er størst opbakning til ikke at beholde artiklen i sin nuværende form. Kompromiset er sammenskrivning. Men eftersom denne allerede står opført i forfatterens artikel, er der ikke mere at sammenskrive. Opslaget ændres til en omdirigering. --|EPO| COM: 20. aug 2020, 08:03 (CEST)
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.