Diskussion:Ofelia Plads

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvad handler artiklen om ?[rediger kildetekst]

Hvad handler artiklen om ? Nye spændende tiltag i Hovedstadsområdet. Kategorien er København (Skrev 87.60.214.46 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Men det fremgår stadigvæk ikke, om der er tale om en græsplæne, café, blokvogn eller noget helt fjerde. Hvis man ikke har noget særligt kendskab til København, er det meget svært at tyde, hvad artiklen egentlig handler om. --|EPO| COM: 6. jun 2010, 18:19 (CEST)

Ofelia Beach er en strandbar, hvor livet kan nydes hvis det er godt vejr. Det er planlagt, at det skal fortsætte i 2011. Det eneste der kan komme i vejen, er talen om en underjordisk garage på området. Det er ikke vedtaget endnu.

Med venlig hilsen Bjørnen

Nu fredag den 10. juni 2011 åbner Ofelia Beach kl. 16 Så der er ikke en forældet artikel.

Med venlig hilsen Bjørnen (Skrev 87.53.199.63 (diskussion • bidrag) 11. jun 2011, 15:23. Husk at signere dine indlæg.)

{{forældet}} er nu taget af, da den er blevet opdateret - med kilde. --CarinaT 14. jun 2011, 17:28 (CEST)

Beach eller Plads?[rediger kildetekst]

En anonym bruger har tilføjet Ofelia Plads i første linje, hvilket SorenRK har justeret ved at forbinde med "og". Men når jeg søger bredt, får jeg en fornemmelse af, at Beach er afløst af Plads, fx ofeliaplads.dk. Mon nogle lokale kan opklare, om begge navne bruges, eller området simpelt hen har skiftet navn? Under alle omstændigheder kunne en flytning komme på tale. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jul 2016, 07:41 (CEST)

Jeg tror, du har ret. Men ja, hvis nogen lokale kunne opklare det, ville det være godt. --SorenRK (diskussion) 23. jul 2016, 09:40 (CEST)
Efter en anonym brugers ændringer har jeg valgt at flytte artiklen. Det kunne være rart med en kilde til navneskiftet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jul 2016, 16:35 (CEST)
Fint med flytning! Jeg har indsat et link til ofeliaplads.dk, hvor der står lidt, selvom det ikke er så klart som ønskeligt. --SorenRK (diskussion) 23. jul 2016, 17:08 (CEST)

Uautoriseret gadenavn[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke finde dette navn diverse steder, der trækker på KMS-data. Københavns Kommune har ikke stedet i sin pladsguide. Postnord kender ikke stedets postnummer. Dette bør fremgå af artiklen. Det bør ligeledes fremgå hvem det er, der forsøger at promovere dette koncept og hvor udbredt betegnelsen er. Så vidt jeg kan gennemskue er der tale om det sted, der hedder Kvæsthusmolen. Der er også en historik bag den dynamiske IP, som er primær bidragyder til artiklen. --Madglad (diskussion) 25. jul 2016, 07:25 (CEST)

Bagmand bag projektet er et lille teater, som har et hus tilknytning til pladsen og også har interesse i parkeringspladserne under stedet. Indtil den projekt blev noget til, blev det Ofelia Beach sat istedet og det blev opkaldt efter denne person, som var en rolle et skuespil af denne mand, som teateret har en vis genskab til.
Efter at projektet med navnet Kvæsthusprojektet blev udført af en rig onkel, som har finansieret projektet, har teateret og den rige onkel dannet en forening, som kan hjælpe med at udnytte pladsen til kulturelle formål. --Steen Th (diskussion) 25. jul 2016, 09:27 (CEST)
Meget mulig, men det er Københavns Kommune der har myndigheden til at fastsætte vejnavnet (i følge BBR-loven). Derfor bør det klart fremgå af artiklen at navnet er et privat koncept. Skal vi i øvrigt ikke samle diskussionen på Diskussion:Kvæsthusbroen‎? Emnerne ligger tæt op ad hinanden, og måske bør artiklerne sammenskrives. Under alle omstændigheder nok en god ide med én diskussion. --Madglad (diskussion) 25. jul 2016, 10:31 (CEST)
Nu måler du som en gade - det er det ikke. Det er et event-sted, som allerede i Ofelia Beach-tiden blev prøvet af inden det endelige projekt blev ført ud i livet. Der er mere et spillested og det giver ikke mening at sammenskrive ud fra den synsvinkel. --Steen Th (diskussion) 25. jul 2016, 12:34 (CEST)
I følge artiklen er der tale om et område, og med betegnelsen "Ofelia Plads" virker det som et officielt vejnavn. Det er muligt at artiklerne ikke skal sammenskrives, men det skal i hvert fald fremgå af artiklen, hvad den handler om. Lige nu virker det som noget, der er skrevet af fra en webside eller pressemeddelse. --Madglad (diskussion) 25. jul 2016, 13:58 (CEST)

Koncept[rediger kildetekst]

Kan vi konludere et det er et konceptnavn for Det kongelige Teaters udendørsarrangementer på Kvæsthusmolen? Skal artiklen så ikke skrives ind i Det Kongelige Teater? --Madglad (diskussion) 27. jul 2016, 14:49 (CEST)

@Madglad: Hvor meget tid har du brugt til at tjekket fakta... Det Kongelige Teater står ikke mere for driften! Det er er Jeudan, som står for driften nu. Men det Det Kongelige Teater har sat det igang. Selve event-pladsen er del af byggeprojektet for Skuespilhuset, men har været længe på vej, da kommunen på et tidspunkt blokkerede for projektet. Selve event-stedet vil kunne bære en selvstædig artikel. --Steen Th (diskussion) 27. jul 2016, 15:33 (CEST)
Ikke nok efter din mening åbenbart. Men så må oplysningerne fremgå af artiklen. Som artiklen fremstår nu er Ofelia Plads et område i København, og det er en sandhed med store modifikationer. Jeg er dog enig så langt, at nogen forsøger at markedsføre et projekt som værende et område i København. --Madglad (diskussion) 27. jul 2016, 16:26 (CEST)
Den burde skrives om. Og det ligner ikke reklame. Det meste er gammel stof, hvor kun afsnittet om TV2 på Tour er nyt. Og det afsnit fylder alt for meget. Det er mere en artikel, som burde skrives igennem. Stof om Kvæsthusbroen bør placeres primær der. --Steen Th (diskussion) 27. jul 2016, 21:04 (CEST)
Ja, det bør skrives om. Det ligner noget, der er skrevet ud fra reklamerende pressemeddelelser. Jeg prøvede dog at google et par passager, det tyder ikke på at der er tale om direkte afskrift. Og ja, jeg har trukket forslaget om at sammenskrive med Kvæthusbroen. Men det bør fremgå, hvem der forsøger at sælge konceptet. --Madglad (diskussion) 27. jul 2016, 22:09 (CEST)

Indlæg om reklame og postadresse flyttet fra artiklen[rediger kildetekst]

Det er ikke reklame og man kan være i tvivl om meget. Jeg har fået oplyst at postadressen er Kvæsthusbroen. Der har været tvivl om meget, men på et eller andet tidspunkt stopper det vel. (Skrev 87.53.199.182 (diskussion • bidrag) 14. september 2016 16.01. Husk at signere dine indlæg.)

Hvad har i gang i ? Ofelia Plads hed før Ofelia Beach. Der er ingen reklame, det er neutralt og uden personlig betydning, men Wikipedia opfører som bedrevidende. M.v.h. Aksel Ludvigsen

Prøv at læse diskussionerne, de burde give en forståelse af problematikken. Opret i øvrigt gerne en brugerkonto. --Madglad (diskussion) 16. okt 2016, 20:21 (CEST)