Diskussion:Oriuagor. Den som venter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Oriuagor. Den som venter

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Oriuagor. Den som venter er et okkult værk fra 1700-tallet. Bruger:Milam har oprettet. Der er ingen kilder, og den findes ikke på andre wikisprog. Der er omtale på evilbook.org og der hits på forskellige okkulte sider og fora. Toxophilus (diskussion) 27. aug 2020, 12:50 (CEST)

  • Slet - Jeg kan ikke se, at emnet skulle være relevant på wiki. Mangel på kilder og omtaler. Toxophilus (diskussion) 27. aug 2020, 12:50 (CEST)
  •  Kommentar. Emnet lyder til at være relevant nok. Men jeg har på fornemmelsen, at det påståede værk kun eksisterer i et fiktivt univers, der bruges til at promovere Palle Vibes bøger. --Madglad (diskussion) 27. aug 2020, 13:59 (CEST)
  • Slet - Jeg har kunnet finde nogle bøger fra 1711 og 1719, hvori ordet "oriuagor" muligvis forekommer, men ikke i en sammenhæng der kan sidestilles med noget okult, så vidt jeg kan se, og ordet synes i denne sammenhæng at være Googles forsøg på at identificere et græsk ord som noget, der var skrevet med latinske bogstaver. Titlen Oriuagor. The One who Waits forekommer temmelig dubiøs for noget, der angiveligt skulle være udgivet i 1732. Det lyder så afgjort som en "bogtitel", som nogen har hittet på engang efter 2. verdenskrig. Jeg hælder til Madglads analyse, at dette alene er en titel, der eksisterer i et fiktivt univers. Jeg finder på ingen måde den nuværende artikel relevant eller notabel, Hvis artiklen skulle være relevant, skulle den dreje sig om en konkret beskrivelse af Palle Vibes bog "Oiufaels Bog" fra 1978, genudsendt i 2007 under titlen "Oriuagors profeti", men det er der jo på ingen måde tale om, at den nærværende artikel behandler i nogen klar eller nævneværdig grad. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 28. aug 2020, 03:00 (CEST)
  •  Kommentar. Av, av, der er tale om ren reklameudnyttelse af Wikipedia til egne formål. Artiklen Oriuagors Profeti findes også, og handler om præcis det samme som artiklen om Oriuagor. Den som venter. Oriuagors Profeti bør vel så også indstilles til sletning, medmindre nogen vil skrive den artikel helt om, så det bliver en klar og neutral beskrivelse af Vibes bog med denne titel (og så kan vi jo tage stilling til, om bogen i det hele taget er notabel nok til en egen artikel - det kunne den muligvis godt være, men jeg er ikke sikker). Ole Ryhl Olsson (diskussion) 28. aug 2020, 03:19 (CEST)
  •  Kommentar; nu er Oriuagors Profeti også blev indstillet til sletning. @Ole Ryhl Olsson: Godt fanget, for jeg var ikke opmærksom på den artikel. Toxophilus (diskussion) 28. aug 2020, 08:18 (CEST)
  • Slet - Som værende reklame for Palle Vibe's bog.--Kjeldjoh (diskussion) 28. aug 2020, 11:01 (CEST)
  • Slet - som de øvrige. --Pugilist (diskussion) 31. aug 2020, 10:43 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 6. sep 2020, 13:25 (CEST)