Diskussion:Patrick Oboi Amuriat

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Patrick Oboi Amuriat

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Patrick Oboi Amuriat har været parlamentsmedlem og præsidentkandidat, men der er ikke noget opslag på Wikidata om ham. --|EPO| COM: 31. jan 2021, 11:17 (CET)

  • Behold - Det er mærkværdigt, at der ikke er opslag om ham på Wikidata. Jeg har ikke tid til at grave i det, men efter at have skimmet nettet igennem ser det ud til, at han har stillet op til præsidentvalget i Uganda som "oppositionens kandidat". Så umiddelbart ser det ud til, at notabiliteten er oplagt, men vi bør nok lige undersøge det lidt mere detaljeret forinden det konkluderes endeligt, da det er mystisk, at ingen andre wiki'er vil kendes ved ham. --Pugilist (diskussion) 8. feb 2021, 12:11 (CET)
  •  Kommentar - Han er nævnt hist og her på engelsk Wikipedia, blandt andet på en:2021 Ugandan general election. Ifølge det officielle resultat blev han nr. 3 ved præsidentvalget med 3,26 % af stemmerne. Der har dog været en del klager over forfølgelse af oppositionen og deres kandidater. --Dannebrog Spy (diskussion) 8. feb 2021, 13:09 (CET)
  • Behold - Biografien trænger til forbedringer, men jeg mener ikke at der kan sættes spørsmål til notabiliteten. Han er ikke meget omtalt i danske medier, men jeg har da funder lidt på Berlingske.dk og Globalnyt.dk.--Kjeldjoh (diskussion) 8. feb 2021, 13:10 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at beholde. --|EPO| COM: 14. feb 2021, 10:32 (CET)