Diskussion:Rasteplads (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Rasteplads

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg foreslår, at "Rasteplads" enten flyttes til "Rasteplads (flertydig)", eller blot slettes og erstattes med en topnote på "Rasteplads (vej)", som jeg foreslår flyttet til "Rasteplads".

  •  Flyt Jeg tror at vejrastepladsen må være primærbetydning. Jeg havde aldrig hørt om den til fugle, før jeg så den flertydigside. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. sep 2014, 08:16 (CEST)
  •  Kommentar Fuglebetydningen er naturligvis den oprindelige, som den anden er afledt af, men der er jo snart flere biler end fugle i dette land, så Christian Giersings association er ikke så mærkelig. --Palnatoke (diskussion) 8. nov 2014, 10:33 (CET)
  •  Flyt Jeg vil ligeledes mene, at de fleste, der søger på "rasteplads" forventer at finde den, som har med veje at gøre. Toxophilus (diskussion) 10. nov 2014, 09:20 (CET)
  •  Flyt - Selv om der forhåbentlig stadig er flere fugle end biler i landet, så er primærbetydningen i dag nok ret sikkert "vej-betydningen". Hvis den flyttes, bør der være en markering i toppen, der henviser til "fugle-betydningen". Pugilist (diskussion) 10. nov 2014, 09:29 (CET)
  •  Flyt - til "Rasteplads (flertydig)". Begge betydninger er lige vægtige. Rmir2 (diskussion) 1. jan 2015, 17:47 (CET)
Konklusion:
Flyttet til flertydig, og vejen lagt ind som primær betydning. --Pugilist (diskussion) 18. jan 2015, 16:34 (CET)