Diskussion:Simon Welms

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Simon Welms

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artikelopretter ser gerne at denne artikel bliver slettet, da det lader til at den blev udvidet med lidt for mange oplysninger. I sig selv er det ikke en grund, men jeg spekulerer på om 6 boksekampe er nok til notabilitet? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 12. mar 2014, 12:32 (CET)

  •  Kommentar - Manden må jo have haft en amatørkarriere først, for man bliver ikke bare professionel bokser fra den ene dag til den anden. Jeg kan for så vidt godt forstå, at han gerne vil have artiklen slettet, men det er jo et af problemerne ved at blive en offentlig person: Det er ikke bare det gode, der bliver lagt mærke til. Imidlertid er det i de fleste tilfælde sådan, at biografier vil fokusere på det, der har gjort personerne kendt, i dette tilfælde boksning, så beskrivelsen heraf fylder betydeligt mere end de mere kedelige informationer. I dette tilfælde står der dog så lidt om hans boksekarriere, at det andet lidt for nemt springer i øjnene. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2014, 13:11 (CET)
  • Behold - Han er tidligere professionel bokser, hvilket indebærer, at han rent faktisk har haft sin sport som levevej. Vi har en (meget) lang række af artikler om amatøratleter, der på et tidspunkt har været gode til atletik, og som siden har fået civile karrierer. Så vidt jeg kan vurdere om disse mange atleter, så er det meget få af disse, der i international sammenhæng har gjort sig bemærket. Der skal også være plads til sådanne atletikudøvere på amatørplan, men med den forholdsvis large praksis, der hersker på sportsfolk, er det efter min opfattelse ret oplagt, at professionelle sportsfolk klart er notable. Konkret påkaldte Simon Welms - i hvert fald i en periode - en del interesse. Han nåede i sin karriere at bokse mod en række boksere fra andre nationer. Pugilist (diskussion) 12. mar 2014, 13:35 (CET)
  • Behold - Den sportslige karriere gør, at der under alle omstændigheder kan være folk, der gerne vil vide noget om ham og om karrieren. Rmir2 (diskussion) 13. mar 2014, 06:35 (CET)
Konklusion:
Beholdes. --|EPO| COM: 30. mar 2014, 11:20 (CEST)