Diskussion:Sjællandske midtbane

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Frederikssund - Hillerød[redigér wikikode]

"Strækningen Frederikssund - Hillerød blev aldrig færdiganlagt." - I ventesalen på Hillerød Station hang der tidligere et kort over Nordsjælland, hvor denne strækning var tegnet ind, vist nok bare som projekteret, men det er nok 15 år siden jeg var der sidst, så jeg er ikke sikker. --Palnatoke 22. sep 2006 kl. 10:01 (CEST)

Første del af anlægget Hillerød-Nr. Herlev udgør idag en del af Frederiksværkbanen, som blev omlagt hertil. Men da jeg ikke lige havde adgang til kilderne er dette punkt ikke uddybet.--Lcl 22. sep 2006 kl. 10:13 (CEST)

Oldgaard Station[redigér wikikode]

@Beethoven9: Iflg. denne her er stationen ikke nedrevet, men stærk ombygget. Jeg kan se på Special:Diff/8855728, at billedet blev erstattet med teksten om nedrivning i stedet for den ombygget bygning. Det ligner du var på sporet i første omgang. --Steen Th (diskussion) 19. aug 2019, 18:17 (CEST)

Er rettet. Tak for tippet, Steen. Beethoven9 (diskussion) 20. aug 2019, 09:55 (CEST)