Diskussion:VM i fodbold 2014 (mænd)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen VM i fodbold 2014 (mænd) er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for VM i fodbold 2014 (mænd): rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Brasilien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Brasilien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Brasilien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kamptider[rediger kildetekst]

Jeg formoder at tiderne for kampene er i lokaltid. -83.136.90.194 19. jun 2014, 14:59 (CEST)

Det fremgår i starten af VM i fodbold 2014#Gruppespil, at det er lokal tid.
- Sarrus (db) d. 21. jun 2014, 23:52 (CEST)

Afslået som lovende artikel[rediger kildetekst]

Denne tekst er kopieret fra Pixi Unos diskussionsside, hvor drøftelserne startede.

Kære Pixi Uno. Du har afslået VM i fodbold 2014 med begrundelsen "den artikel er 300 km. væk fra noget der ligner lovende. Den er ikke engang opdateret eller fyldestgørende." Du må meget gerne konkretisere, så jeg evt. kan udbygge den. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 28. jun 2014, 08:16 (CEST)

Der er ca. en halv skærm med tekst, resten er vel blot en slags skabeloner eller forme der er udfyldt med navne, tal, flag osv. Det er en fin service så vi kan følge med, men det er vel næppe en type artikel det giver nogen mening at befordre op i et sådant kvalitetshierarki ? -- Mvh PHansen (diskussion) 28. jun 2014, 09:53 (CEST)
Rent principielt, hvis skabeloner gør at artiklen er fyldestgørende, bør det umiddelbart ikke være et problem at udnævne den til LA selvom artiklen mestendels består af skabeloner. Det sagt, så er jeg helt enig med Pixi Uno og at den er langt fra LA. Først og fremmest skal turneringen være færdigspillet før det kan komme på tale. Dernæst er der markant meget mere tekst og information i den engelske, spanske og tyske udgave, som man med fordel kunne inkorporere i den danske artikel. Sidst mangler der informationer om statistiker ved turneringen, heriblandt topscorerne, samt røde og gule kort. Håber det var til en hjælp. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jun 2014, 10:32 (CEST)

Slut på tekst kopieret fra Pixi Unos diskussionsside.

Kære Pixi Uno, PHansen og Tøndemageren. Mange tak fordi I giver jeres besyn med. I det omfang artiklen skal videre i kvalitetshierarkiet som god og fremragende, er jeg enig i, at den skal udbygges med mere tekst. Jeg er dog ikke enig i, at en artikel ikke kan blive lovende, hvis den for det meste består af lister og tabeller. Netop i beskrivelsen af en VM-slutrunde er det oplagt at bruge tabeller, da det giver et hurtigt og godt overblik. Fx af værtsbyerne, stadions, gruppespillet og slutspillet. Både gruppespillet og slutspillet er opdateret. Enig mht. topscorere, men det kan tilføjes ret hurtigt. På den baggrund synes jeg, at jeres vurdering af artiklen hviler på et ret tyndt grundlag. Giv mig gerne svar på tiltale. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 28. jun 2014, 12:53 (CEST)

Og så er jeg heller ikke enig i, at det bør være et krav for LA, at turneringen skal være færdigspillet. Et af kriterierne for LA er jo blot, at artiklen skal være godt på vej med potentiale til at forbedres yderligere. En artikel på LA-niveau skal hverken være komplet eller perfekt. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 28. jun 2014, 12:58 (CEST)
I og med at turneringen ikke er færdigspillet, er der mulighed for rigtige megen fejlinformation og andet der trækker ned i artiklens kvalitet, hvilket gør at det ikke vil give mening at overveje en udnævnelse af artiklen til LA før efter den 13. juli. Sagt på en anden (og meget simplificeret måde) - vi kender endnu ikke vinderen af turneringen, en meget vigtig information synes jeg, derfor mener jeg ikke at artiklen kan blive LA endnu. Men som jeg også allerede har skrevet, ser jeg ingen grund til at en artikel bestående mestendels af skabeloner og tabeller, ikke kan være lovende. Men jeg synes stadig at diskussionen først skal tages efter den 13. juli. Yderligere er jeg ikke i en position til at vurderer artiklen, da jeg pt. selv har stået for en god del af redigeringen i den. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jun 2014, 13:46 (CEST)
Jeg savner også mere tekst i artiklen, før den kan blive lovende. I princippet kan vi godt udnævne den som lovende under en turnering, men vi risikerer at kvaliteten kun er holdbar ganske kort tid, pga. fejlinformationer når turneringen ikke er færdigspillet. Når turneringen er færdigspillet er det let at oversætte tilstrækkeligt tekst fra engelsk til at den kan blive lovende. --Patchfinder (diskussion) 29. jun 2014, 10:05 (CEST)