EUS Niels Brock

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

EUS (Erhvervsuddannelse for Studenter) på Niels Brock er en 10-ugers erhvervsuddannelse, der giver mulighed for, at folk med en studentereksamen kan gøre sig klar til at en elevplads eller praktikplads inden for kontor, butik, handel eller event. Fordi de allerede har en studentereksamen behøves der kun 10 ugers grundforløb inden for områder som salg og service, virksomhedsøkonomi og regnskab.

Hvert år har Niels Brock over 600 studerende igennem, hvoraf flertallet efterfølgende går ud og får en elevplads/praktikplads som kontorassistent, butiksassistent, sælger eller eventkoordinator. EUS på Niels Brock kan tages i København eller som et 8 eller 13-ugers forløb i San Diego. EUS udbydes desuden som fjernundervisning.

Uddannelsen er SU berettiget og typisk efterfulgt af 2 år med elevløn i en virksomhed.


Uddannelsens opbygning[redigér | redigér wikikode]

Uddannelsen består af 10 ugers grundforløb på Niels Brock, efterfulgt af 2 år i praktik, hvor der vil være perioder med skoleforløb.

Grundfag på EUS[redigér | redigér wikikode]

• Virksomhedsøkonomi • Informationsteknologi • Afsætning

Specialefag på EUS[redigér | redigér wikikode]

I praktikperioden (hovedforløbet) kan der vælges mellem en række specialefag, der passer til det valgte hovedområde eller den uddannelsesretning, der er valgt. Historie EUS har i mange år heddet HGS (HG for Studenter). Efter EUD-reformen i 2015 skiftede uddannelsen navn fra HGS til EUS og grundforløbet blev forkortet til 10 uger.

Henvisninger[redigér | redigér wikikode]

www.brock.dk