Flamesman1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Simon Langhoff
Simon Langhoff i 2019.jpg
Simon Langhoff i 2019
Personlig information
Fulde navn Simon Skjødt Langhoff
Født Simon Skjødt Langhoff
15. december 1995 (26 år)
Statsborger i Danmark
Bopæl Hillerød
Sprog Dansk
Søskende Lærke Langhoff
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Hillerødsholmskolen
Beskæftigelse YouTuber
Kendt for YouTube, børnebøger, film
Eksterne henvisninger

www.flamesman.dk

@flamesman1Instagram

Simon Skjødt Langhoff (født 15. december 1995) er en dansk børneskuespiller og YouTuber, der under aliasset flamesman1 driver YouTube-kanalen under samme navn, der per 2022 har 170.000 abonnenter. Her er han primært kendt for sine comedy-indslag og fra børnebøgerne Bamser, Bomber & Brødristere og Niki Topgaard & Vennerne, skrevet i samarbejde med kollegaen, Niki Topgaard. Langhoff og Topgaard udgav 18. november 2021 en Blu-ray-samling af deres bedste komedier, Den Store Samling, i samarbejde med Nordisk Film.

I samarbejde med forlaget Silhuet samt forfatteren og illustratoren Mads Ellegård Skovbakke udgav Simon Langhoff fredag den 20. maj 2022 sin debutbog og -tegneseriefortælling, Flamesman1 – Doktor Skum.[1] Tegneserien er baseret på universet omkring Simon Langhoff som superhelten Flamesman1 og tager udgangspunkt i, hvordan Flamesman1 som superhelt får superkræfter og skal bekæmpe skurken Doktor Skum.

Opvækst og uddannelse[redigér | rediger kildetekst]

Simon er født i Hillerød i Nordsjælland, hvor han havde sin opvækst. Simon gik i folkeskole på Hillerødsholmskolen fra 0. til 10. klasse i 2002-2012,[2] hvor han efterfølgende afsluttede et grafisk forløb på 1 år inden for medie og grafik hos FGU Nord (tidligere Medieskolen Lyngby).[kilde mangler]

Udgivelse af musik[redigér | rediger kildetekst]

Som et ekstra led i hans YouTube-karriere, har Simon i flere forbindelser benyttet sig af hans tilknytning til musik og forbundet det med komiske indslag, også ret professionelt – heraf blandt andet kampagner for Toldstyrelsen som med titlen “PRISCHOK[3]”, der med produktion af Platinmand, sætter fokus på de nye momsregler som omhandler handel på Internettet uden for EU. Med andre komiske sange og parodier på sange, er der blandt andet at nævne titler så som “Cola 24/7” med Niki Topgaard og Chief 1, “Se Mig Nu” med Gulddreng samt Blæstegnen med Tessa og Orgi-E.

Udvalgte titler er udgivet på platforme som Spotify og iTunes.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Simon Langhoff debuter med bog
  2. ^ "Erfaringer Simon Langhoff på LinkedIn Hentet d. 3. december 2021".
  3. ^ Simon “flamesman1” Langhoff udgiver musik i samarbejde med Toldstyrelsen

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]