Fodby Gymnastikforening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodby GF
Klubdetaljer
Fulde navn Fodby Gymnastikforening
Kaldenavn(e) Fodby Dream Team
Grundlagt 23. oktober 1905
Forbund DBU (lokalunion: SBU)
Hjemmebane v. Margretheskolen
Fodby, Danmark
Kapacitet 800 tilskuere
Formand Leif Andersen
Cheftræner Peter Dinesen
Assistent Søren Daubenmerkl
Liga 2008 forår Serie 4 (SBU)
Liga 2008 efterår Serie 5 (SBU) (1. plads)
Andet
Websted www.fodbygf.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane
Infoboks opdateret: 14. december 2008

Fodby Gymnastikforening (forkortet Fodby GF eller FG) er en dansk idrætsforening i Fodby, beliggende godt seks kilometer udenfor Næstved. Idrætsforeningen har gymnastik, badminton og fodbold på programmet. Klubbens fodboldafdeling, bestående af både en senior- samt ungdomsafdeling, ligger i de lavere rangerende serier under Sjællands Boldspil-Union (SBU) og er derigennem medlem af Dansk Boldspil-Union (DBU).

Klubbens historie[redigér | redigér wikikode]

Gymnastikforeningen blev stiftet den 23. oktober 1905.

I 2008 blev klubbens kamp- og træningsanlæg renoveret for op mod en million kroner. Fodby GF står nu tilbage med et af Sydsjællands mest moderne anlæg.[kilde mangler] I forbindelse med klubbens 2008-sæson (foråret), hvor man gennem to førstepladser i henholdsvis serie 5 og serie 4, sikrede sig chancen for igennem kvalifikationsspil i foråret '09, at kvalificere sig til Serie 3, for første gang i klubbens historie. Undervejs sikrede Fodby GF sig en klubrekord, da man i en af sæsonens kampe sejrede med ikke mindre end 25-0.


Genoprettet senior afdeling i Fodby[redigér | redigér wikikode]

Efter flere magre år med en lav tilslutning til seniorfordbold i Fodby, blev der i år genoprettet en senior afdeling med et enkelt hold startende i serie 5. Med et par store ildsjæle og mange frivillige er dette forløbet over al forventning og med de rette rammer omkring Margrethe Skolen, også kaldet Fodbynello, oplever klubben konstant en tilgang seniorspillere.

Ekstern kilde/henvisning[redigér | redigér wikikode]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.