Kristian Ring-Hansen Holt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Kristian Ring-Hansen Holt
Født 28. december 1971 (50 år) Rediger på Wikidata
Haderslev, Danmark Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kristian Ring-Hansen Holt (født 28. december 1971 i Haderslev) journalistTV 2.

Kristian Ring-Hansen Holt blev musisk-sproglig student fra Haderslev Katedralskole i 1991, hvorefter han læste statskundskab ved Aarhus Universitet. I 1998 blev han uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Som færdiguddannet blev han ansat som journalist på TV/Midt-Vest, men skiftede allerede i 1999 til DRs regionalradio, Radio Midt og Vest, hvor han både producerede stof til de regionale nyheder, til Radioavisen, TV-Avisen samt magasinprogrammet 19direkte. I 2001 blev han vært på 19direkte, der blev produceret på DR i Århus. Redaktionen på programmet flyttede til København. Kristian Ring-Hansen Holt flyttede med, og blev vært og redaktionssekretær for Nyhedsmagasinet i 2005. Han har flere gange været vært ved transmissioner af begivenheder i kongehuset. I 2006 blev han ansat som live-reporter for Dagens DanmarkDR1. I efteråret 2006 skiftede han imdilertid til TV 2, hvor han blev ansat først som reporter på TV 2 Nyhedernes redaktion i København, senere som studievært på TV 2 NEWS. I 2010 skiftede han til en stilling på TV 2 Nyhedernes politiske redaktion på Christiansborg. Pr 1. Marts 2015 tilbage som studievært for TV2s Morgennyheder /TV2NEWS. Fra 2. Marts 2020 skifter han dog tilbage til DR, denne gang som vært på Aftenshowet[1].

Privat bor Kristian Ring-Hansen Holt i Valby med sin kone og datter.[kilde mangler]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Kristian Ring-Hansen Holt kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.