Mads Riisom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mads Riisom
Personlig information
Født 13. august 1978 Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Filminstruktør, skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Mads Riisom (født 13. august 1978) er en dansk skuespiller.

Riisom er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2004. Under sin uddannelse medvirkede han i et afsnit af tv-serien Rejseholdet, og har efterfølgende blandt andet spillet med i Folketeatrets opsætning af En skærsommernatsdrøm i 2004, ligesom han har haft en hovedrolle på Rialto Teatret. Desuden har han haft roller på Det Kongelige Teater, Mammutteatret, Café Teatret, Betty Nansen Teatret og Camp X, samt medvirket i kortfilmen Succubus, instrueret af Brødrene Vrede.

Spillede hovedrollen som Niels Monrad og DR3 satireserien Monrad: I seeernes tjeneste (2017)

Spillede korlederen Torben i DR3 serien Kødkataloget, som han blev Robertnomineret for.

Har medvirket i adskillige film og Tv serier. Har desuden skrevet og instrueret kortfilmene PIV og DEBUT, samt webserien IDIOTEN.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Mads Riisom kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.