Palle Lykke Ravn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Palle Lykke Ravn (født 23. februar 1976 i Holstebro) dansk forfatter og foredragsholder. Folketingskandidat for Socialdemokraterne. Forretningsudvalgsmedlem for Danske Handicaporganisationer.

Han blev landskendt som 16 årig, da han var en af hovedpersonerne i blødersagen, og har efterfølgende jævnligt været i medierne. Han var en periode byrådsmedlem i Struer. April 2010 debuterede han som forfatter med selvbiografien "En dag ad gangen – en historie fra Blødersagen", som han skrev med hjælp fra Hanne Reintoft og Jane Aamund. November 2015 udgav han sin anden bog "Vi er mestrene - FC Midtjyllands Guldfest 2015".

Han blev i marts 2016 valgt som Folketingskandidat for Socialdemokraterne i Struer-Lemvig Kredsen. Som bestyrelsesmedlem i Danmarks Bløderforening blev han i oktober 2017 valgt som medlem af forretningsudvalget for Danske Handicaporganisationer. Han er ligeledes formand for Handicaprådet i Struer Kommune.

Palle Lykke Ravn er også fotograf, og leder FCM Foto, som er et frivilligt fototeam der tager billeder for fodboldklubben FC Midtjylland.

Bibliografi[redigér | redigér wikikode]

Film[redigér | redigér wikikode]

  • Sagen ifølge Sand (2002)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Danmark Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Vista-kdmconfig.png Artiklen om Palle Lykke Ravn kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.