Skabelondiskussion:Infoboks ø

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Koordinater[redigér wikikode]

Det ser ikke ud til at {{coord wd|type:waterbody_region:NO-18|display=inline, title}} i skabelonen sætter koordinatlink op i toppen af artiklen. Er der nogen der evt. vil kigge på det? - Nico (diskussion) 23. nov 2019, 00:05 (CET)

@Nico: Det virker på artiklen Saltholm. Du skal bare tjekke om du bruger den parameternavn.. --Steen Th (diskussion) 23. nov 2019, 00:17 (CET)
Saltholm bruger {{Coord}}, ikke {{Coord wd}} som i Nicos eksempel. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. nov 2019, 00:35 (CET)
@Nico: Du skal brug "koordinater" i stedet for "coordinates" i infoboksen. Jeg har rettet i artiklen Stokkøya. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. nov 2019, 00:40 (CET)
Nej, det ser ikke ud til at virke korrekt. Der vises forkerte koordinater for Stokkøya. Wikidata har 64°5'N, 10°4'E, men artiklen viser 64°06′N 10°00′Ø. Jeg vil nærmere på det i morgen. Det er for sent nu. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. nov 2019, 00:46 (CET)
Tak for svar, - Jeg har rettet i artiklen. Wikidata har også forkerte koordinater, de vivser til halvøen mod nordøst, (Harbakfjellet). Jweg har indsat 64°2′58″N 9°59′47″Ø i artiklen, men kan ikke komme ind og rette det på WD. Nico (diskussion) 23. nov 2019, 10:54 (CET)
@Dipsacus fullonum: Skabelon:Coord og Skabelon:Coord wd virker ens over for infobokse. Det er Modul:Coordinates, som i begge tilfælge udfører arbejdet.. Men der er mange koordinater, som er importeret til Wikidata, som har for lille præcision. Og det ligner at det også er sket her. Bruger:Hjart har rettet mange af dem. For danske kirker har jeg givet en SPARQL søgning, som har fundet de koordinater, som skulle rettes. Det samme kunne gøres med norske ø'er eller andre emner.
@Nico: Jeg kan se du har prøvet at omgå problemet uden at få det løst, når der er fejl i en koordinat. Det er bedre få en fremgangsmåde for at rettet det. Og jeg går via geohack-servicen for at kunne kopiere en koordinat, som kan bruges i Wikidata. --Steen Th (diskussion) 23. nov 2019, 16:05 (CET)
@Nico: Jeg har erstattet koordinaterne på wikidata med nye og ved hjælp af tjekboksen "angiv manuelt" fjernet præcisionen (der var sat til 0.2). Det plejer at være det der skal til :-). De bots der har overført koordinatsæt til wikidata fra de forskellige wikipedias har ofte sat den der præcision helt forkert. Det ville være meget nemmere hvis de slet ikke satte nogen præcision, fordi vi nu har en masse bøvl med at finde og erstatte sådanne koordinatsæt. --Hjart (diskussion) 23. nov 2019, 16:27 (CET)
@Hjart:, Det forsøgte jeg også da jeg kiggede på det i formiddags, men da kom jeg ind i et WD-vindue, hvor jeg kun kunne redigere i navngivningsfeltet i toppen. Når jeg går ind nu kan jeg redigere i alle felter, - Jeg ved ikke lige hvad der der gør forskellen ?? Jeg går ind via rdiger links ved IW linkene i bunden af venstrespalten. Men tak for assistancen til jer alle tre- Nico (diskussion) 23. nov 2019, 16:37 (CET)
@Nico: Det med WD vinduet oplever jeg også indimellem, selvom det ikke længere er så tit. Jeg formoder det kan skyldes midlertidig overbelastning af serverne. Så holder jeg lige en pause og vender tilbage senere :-) --Hjart (diskussion) 23. nov 2019, 16:51 (CET)