Brugerdiskussion:Rmir2: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 12 år siden
m
mNo edit summary
== Tabel over de misforståelser, som har ført til blokeringer ==
Jeg var først tøvende over for at publicere denne liste, fordi vi ønsker alle sammen generelt at'' Let bygone be bygone'', og se fremad. Men ønsket om at have den her på min side som et handy lille opslagsværk har flere gange gjort sig gældende, bl.a da en bruger anvendte argumentet for at jeg ikke skulle være ''auto-patruljeret'': '''''at jeg havde været blokeret.'''''
Derfor er denne liste over '''2008-09''' god at konsultere, og det ses hvordan en lang række misforståelser fører til blokeringer. Og så kan man se hvordan der skete en hel masse ting om aftenen d. 29. september. Det var udemærket at ''Necessary Evil'' oprettede diskussionen om ''[[Koalitionsstyrke-tab i Helmand og Kandahar 2006-07|2006-07]]'', men jeg var ude af stand til at deltage i de næste 35 timer, fordi sent om aftenen blev jeg blokeret i 24 timer af Broadbeer, for i realiteten ingenting, hvilket han selv har erkendt. Denne udelukkelse -- sammen med sletningen af ''[[Koalitionsstyrke-tab i Helmand og Kandahar 2009|2009]]'', som EPO gennemførte samme aften kl. 21.12, førte til at jeg ikke kunne deltage i at påvirke konsensus, men det kunne f.eks Broadbeer, som havde blokeret mig. Er det fair? Er det rent trav? Samtidig så gav sletningen af ''[[Koalitionsstyrke-tab i Helmand og Kandahar 2009|2009]]'' folk en følelse af at det ikke nyttede noget at stemme ''Behold''. Hvad mener du om det? Det forekommer mig at der er noget lusk i det. Det er så een ting, men dét at jeg efterfølgende begærede en gendannelse af ''[[Koalitionsstyrke-tab i Helmand og Kandahar 2009|2009]]'', fik så ''Hockeyindustrien'' ud af startholdernestarthullerne og han anvendte gammelt had og nag til mig - som det vises i skemaet, til at få mig helt udelukket. Jeg synes ikke hele forløbet har været fair, og jeg henvender mig til dig fordi du tidligere har vist en snudfornuftsnusfornuft og evne til selvstændig tænkning og ikke bare følger flokken.
 
{| class="wikitable sortable" cellpadding="6" cellspacing="2" style="border:3px solid #cccccc;"
|}
 
<span style="background-color:#e7dcc3;;border:1px solid black;color:#e7dcc3;">Neon</span> ''For første gang i mit liv kaldes noget jeg gør for disse ting.'' [[Bruger:John Peters|John Peters]] 5. okt 2009, 13:5254 (CEST)
6.160

redigeringer

Navigationsmenu