Forskel mellem versioner af "Elrond"

Spring til navigation Spring til søgning
1.045 bytes tilføjet ,  for 10 år siden
ingen redigeringsopsummering
m (linkfix)
Elrond bliver i Ringes Herre filmene spillet af [[Hugo Weaving]].
 
1. Filmene:
I filmenden første film er det ham der helbreder Frodo efter flugten til vadestedet. Han indkalder også til rådssamling for at finde ud af hvad der skal ske med ringen.
 
I film to overtaler han sin datter Arven til at tage til havnen for at drage over havet til de udødeliges land. Det er også ham der sørger for hjælp til menneskene til slaget ved Horn Burg. Han sender besked til Galadriel om at sende hærene af sted.
Elrond har også hobitten en vigtig rolle. Det er ham der finder ud af at der er måneruner tegnet på kortet som det selskab hvor Bilbo er med har.
 
I film tre smeder han sværdet Anuderil selv opfordret af Arven som er vendt tilbage. Da krigen er vundet tager han Arven med til Aragons kroning og lader hende finde sammen med Aragon.
 
2. Bøgerne:
I bog nummer et er det ham der helbrede Frodo og indkalder til rådssamling. Det er også ham der fortæller hvordan det i sin tid gik til at de tre ringe blev smedet. Det er også ham der sørger for at Aragon får sit sværd Andueril smedet på ny.
 
I bog nummer tre finder man også ud af at Elrond besidder en af de tre ringe som elverne ejer. Han er også den der viger Arven og Aragon i kongernes by på midsommer aften. Det volder ham dog stor sorg at måtte skildes fra sin datter for han ved at han må drage over havet og hun nu bliver tilbage.
 
Elrond har også i boggen hobitten en vigtig rolle. Det er ham der finder ud af at der er måneruner tegnet på kortet som det selskab hvor Bilbo er med har.
 
{{fikbiostub}}
Anonym bruger

Navigationsmenu