Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Tøndemageren/Arkiv 2"

Spring til navigation Spring til søgning
m
Automatisk arkivering af diskussionsside
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
Hej Tøndemager. Jeg har rettet tilbage, for det oprindelige var korrekt, for den bestemte form af et udsagnsord i førnutid er netop flertalsformen. Se et godt eksempel [http://sproget.dk/raad-og-regler/retskrivningsregler_mv/retskrivningsregler/a7-20-39/a7-29-35-verber/a7-31-35-preteritum-participium/a7-31-preteritum-participiums-bojningsformer her]. Mvh. [[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] 28. sep 2011, 21:55 (CEST)
:Den er bare fjong du ;) Tøndemageren 28. sep 2011, 23:08 (CEST)
 
== Ang. Brøndby eller Brøndbyvester ==
: På sin vis har du nok ret i at kalde det Brøndby, i national forståelse, så at sige. Grunden til at jeg editede var at der på da-wiki blev skelnet mellem Brøndbyvester og Brøndbyøster. Er ikke gennemgående bekendt med vestegnen, så basalt set er det muligt at det er bydele/kvarterer i dagens DK. Men det du henviser til, er navnet på kommunen. I den er der jo både -Øster, -Vester og -Strand. Brøndby IF er jo også en forkortelse af Brøndby i flertal. [[SC Egedal]] ville jeg heller ikke beskrive som liggende i Egedal, uden at nævne Ølstykke, og Stenløse hvis deres overbygning bruger faciliteter der. Ud fra samme tanke har jeg sat FCK's hjemsted til at være Østerbro, da jeg finder København en noget bred betegnelse. I international forstand ville man givetvis sige at selv Brøndby ligger i København, men føler godt vi kan være langt mere specifikke, når det kommer til danskernes egen (forhåbentlig og for det meste) velkendte geografi. Var lige mine tanker og overvejelser omkring dette.. (forresten.. hvordan kan jeg lave linjeskift i et nyt afsnit som dette, uden at bruge ":"?)
:--[[Bruger:Infobesity|Sine Cera, Infobesity]] 20. okt 2011, 17:42 (CEST)
::I mog med at Brøndby selv pointere at de hører til i Brøndby (og ikke hverken -vester eller -øster), må det vel være det korrekte?
12.785

redigeringer

Navigationsmenu