The Legend of Zelda: The Minish Cap

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået slettet hurtigt
Maskinoversættelse
Stop hand nuvola.svgMaskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
The Legend of Zelda: The Minish Cap
Del af The Legend of Zelda-serien
The Legend of Zelda The Minish Cap.png
Generelle oplysninger
Udvikler Capcom
Flagship
Udgiver Nintendo
Regissør Hidemaro FujibayashiRediger på Wikidata
Udgivet Japan 4. november 2004
Den Europæiske Union 12. november 2004
USA 10. januar 2005
Genre Action-eventyr
Spiltype Singleplayer
Platforme Game Boy Advance
Eksterne links
The Legend of Zelda: The Minish Caps hjemmeside
The Legend of Zelda: The Minish Caps hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

The Legend of Zelda: The Minish Cap er et action-adventure spil og den tolvte post i The Legend of Zelda-serien. Udviklet af Capcom, med Nintendo tilsyn udviklingsprocessen, blev det udgivet til Game Boy Advance håndholdt spillekonsol i Japan og Europa i 2004 og i Nordamerika og Australien det følgende år. I juni 2014 blev det gjort tilgængelig på Wii U Virtual Console.

Den Minish Cap er den tredje Zelda spil, der involverer legenden om de fire Sword, ekspanderende på historien om fire sværd og fire Swords Adventures. En magisk taler hætte opkaldt Ezlo kan krympe serie hovedperson Link til størrelsen af Minish, en bug mellemstore race, der lever i Hyrule. Spillet bevarer nogle fælles elementer fra tidligere Zelda afdrag, såsom tilstedeværelsen af Gorons, men indfører samtidig Kinstones og andre nye gameplay features.

Den Minish Cap blev generelt godt modtaget blandt kritikerne. Den blev navngivet den 20. bedste Game Boy Advance spil i en IGN-funktion, og blev valgt som 2005 Game Boy Advance Game of the Year af GameSpot.