Wikipedia-diskussion:Kalender

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Burde man ikke vende listen om, så det nyeste stod øverst ? Henrik Sørensen (diskussion) 15. apr 2013, 21:35 (CEST)

Nedlæg kalendersiden[redigér wikikode]

Kalenderen bliver ikke opdateret og indeholder desuden meget få begivenheder. Jeg foreslår at denne kalenderside nedlægges og at indholdet flyttes til en sektion på skribentforsiden eller til en sideskabelon på Landsbybrønden. -- Danand (diskussion) 5. mar 2014, 20:27 (CET)

Det lyder som glimrende ideer. Bedst ville det være, hvis MediaWiki havde et egentligt kalendermodul, som var mere praktisk anvendeligt. Det ville, uanset placering, gøre det mindre upraktisk at opdatere. --Palnatoke (diskussion) 5. mar 2014, 23:48 (CET)
Vi har brugt side til at gå at få overblik bagud. Så behovet for historie er også vigtig. Ved at flytte til de andre foreslået placeringer, så vil der kun være plads til nogle få datoer. Og jeg vil gerne undgå at miste muligheden for et overblikket. --Steen Th (diskussion) 5. mar 2014, 23:56 (CET)
Overblik over en side, som ikke bruges, er vist ret ligegyldigt, så hvis den skal beholdes, skal nogen bruge den. Hvis jeg formodes at være en af dem, der bruger den, skal den være en del mere brugervenlig. Ellers sker det ikke. --Palnatoke (diskussion) 6. mar 2014, 16:52 (CET)
Det er vist en overkommelig opgave at vedligeholde denne side, jeg skriver det på min to-do, og opdaterer den lige. --Kim Bach (diskussion) 7. maj 2014, 06:23 (CEST)
Så er vi vist opdateret, jeg har også lavet en Google kalender, jeg håber det er OK at linke til den. --Kim Bach (diskussion) 15. maj 2014, 09:01 (CEST)