Wikipedia-diskussion:Kalender

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Burde man ikke vende listen om, så det nyeste stod øverst ? Henrik Sørensen (diskussion) 15. apr 2013, 21:35 (CEST)

Nedlæg kalendersiden[rediger kildetekst]

Kalenderen bliver ikke opdateret og indeholder desuden meget få begivenheder. Jeg foreslår at denne kalenderside nedlægges og at indholdet flyttes til en sektion på skribentforsiden eller til en sideskabelon på Landsbybrønden. -- Danand (diskussion) 5. mar 2014, 20:27 (CET)

Det lyder som glimrende ideer. Bedst ville det være, hvis MediaWiki havde et egentligt kalendermodul, som var mere praktisk anvendeligt. Det ville, uanset placering, gøre det mindre upraktisk at opdatere. --Palnatoke (diskussion) 5. mar 2014, 23:48 (CET)
Vi har brugt side til at gå at få overblik bagud. Så behovet for historie er også vigtig. Ved at flytte til de andre foreslået placeringer, så vil der kun være plads til nogle få datoer. Og jeg vil gerne undgå at miste muligheden for et overblikket. --Steen Th (diskussion) 5. mar 2014, 23:56 (CET)
Overblik over en side, som ikke bruges, er vist ret ligegyldigt, så hvis den skal beholdes, skal nogen bruge den. Hvis jeg formodes at være en af dem, der bruger den, skal den være en del mere brugervenlig. Ellers sker det ikke. --Palnatoke (diskussion) 6. mar 2014, 16:52 (CET)
Det er vist en overkommelig opgave at vedligeholde denne side, jeg skriver det på min to-do, og opdaterer den lige. --Kim Bach (diskussion) 7. maj 2014, 06:23 (CEST)Svar[svar]
Så er vi vist opdateret, jeg har også lavet en Google kalender, jeg håber det er OK at linke til den. --Kim Bach (diskussion) 15. maj 2014, 09:01 (CEST)Svar[svar]

Københavneri?[rediger kildetekst]

Synes det er forfærdeligt at se, så ensidigt arrangementer af mere eller mindre social karakter, kun afholdes i København, køb da en rød billet og kom lidt ud i provinsen! --Ribewiki (diskussion) 11. feb 2020, 16:51 (CET)

Jeg regner med at kommer noget i Aarhus snart igen - den aktive flyttede fra byen.... Og hvis man vil have lokal aktivitet, så man gerne hjælpe til selv. --Steen Th (diskussion) 11. feb 2020, 17:36 (CET)
Det afspejler jo den meget lille del af fællesskabet der er aktive i sociale aktiviteter, og at den del bor i københavnsområdet :-(.
Det ville være dejligt hvis du eller andre lavede nogle arrangementer udenfor København, så dukker jeg gerne op, jeg var f.eks. på vej til et af Villys arrangementer for 6 år siden, men det måtte jeg opgive af andre årsager end transport. Det er nok heller ikke realistisk, ikke mindst miljøbelastningen taget i betragtning, at rejse frem og tilbage for et arrangement der varer ganske få timer, så det skal være nogle dagsture. Det Villy arrangerede var fotosafarier, f.eks. til Fredericia, disse safarier har resulteret i mange billeder af høj kvalitet til Wikimedia Commons.
ps. Mine forældre bor i Vejle, og jeg bor ikke i København, men Kastrup, det er ikke engang Djævleøen :-) Ok det er cykelafstand, og jeg betragter mig selv som Københavner, selv om jeg voksede op i Hvidovre og har boet i København, Vejle, Boeslunde, Taastrup og nu Kastrup
Glæder mig til at se dig, også i København. --Kim Bach (diskussion) 13. feb 2020, 13:16 (CET)